TVC Breda C1

C-junioren zaterdag, C2, 2e klasse C25

31 oktober 2015 11:00

Madese Boys C2 – TVC Breda C1

Na afgelopen week iets minder strak te hebben getraind ivm de herfstvakantie traden wij aan tegen TVC Breda C1, er was wederom een gastspeler erbij nm Dave Meeus en de tegenstander stond maar 3 punten boven ons zodat wij onszelf niet kansloos hoefde te wanen om weer tegen een C1 elftal te voetballen die allemaal 2dejaars C spelers zijn en daardoor ook fysiek groter waren.De 1ste helft werd er hard gestreden en was er veel druk op onze helft wij voetbalde soms onder deze druk uit maar de bal kon niet lang in de ploeg gehouden worden en er werden weinig kansen gecreëerd, maar ook TVC kwam niet vaak bij het doel en de kansen die ze kregen werden door Luuk onschadelijk gemaakt. De 2de helft weer veel druk van TVC wij zijn proberen te blijven voetballen want de lange ballen haalde niets uit TVC wist deze helft wel te scoren waardoor wij tegen 3 doelpunten aan liepen alleen de laatste had afgekeurd moeten worden wegens buitenspel maar dat is natuurlijk de beslissing van de scheidsrechter die deze toch toekende en wij deze partij met 3-0 verloren , toch met een goed gevoel van het veld af gegaan want bij een aantal spelers was er de intentie om te blijven voetballen ook al was de tegenstander deze keer letterlijk en figuurlijk een maatje te groot. Alle supporters weer bedankt en spelertjes op naar de volgende wedstrijd.