Madese Boys JO15-2

C-junioren zaterdag, C2, 2e klasse C25

17 oktober 2015 13:00

Moerse Boys C1 – Madese Boys C2

Na een paar goede wedstrijden te hebben gevoetbald en geen punten te hebben gehaald gingen we vandaag voor goed voetbal en hopelijk punten. We werden weer vergezeld door 2 spelers van de C1 nm Tim Tonnaer en Joey Groenewegen. Voor Tim liep het niet goed deze wedstrijd want al in de 2deminuut viel hij geblesseerd uit waardoor er gelijk een paar omzettingen waren in het elftal en wij even niet opletten en dat werd in de 5de minuut afgestraft door Moerse Boys en wij weer tegen een achterstand aan keken 1-0 gelukkig gingen de kopjes niet hangen maar we geloofde in ons spelletje van goed voetbal en het was de invaller Levy die na een actie van Mathijs via Kevin de bal in de 12 minuut achter de keeper schoot en wij op een verdiende 1-1 kwamen. We roken na deze treffer onze kans op meer en via een uittrap van Luuk op Sven kwam de bal via Thijs weer bij Levy die opnieuw de bal in het netje liet belande 1-2. Nu volgde het mooiste doelpunt van de afgelopen wedstrijden de bal kwam in de middencirkel voor Jordi zijn voeten en deze haalde keihard uit en de bal vloog met een boog over de keeper 1-3 en in de 27ste minuut was het weer Levy die de ruststand van 1-4 op het scorebord bracht na een knal vanaf de punt 16, onze boys hadden in 1 kwartier de 0-1 achterstand omgebogen in een 1-4 voorsprong en eigenlijk had de verdediging bestaande uit Jens, Jordi, Joey en Stef na de 1-0 achterstand geen kans meer weggegeven. In de rust niets dan lof over het vertoonde spel maar wel met de kanttekening dat we bij de les moeten zijn zeker de eerste 10 minuten na rust want vaak zijn de Boys dan iets te nonchalant,nadat we deze 10 minuten voorbij waren die gelukkig goed ging qua voetbal en oplettendheid was het toch weer Levy die na doorjagen van Teun en div andere spelers de bal via een verdediger in het doel van Moerse Boys deed belanden 1-5. Na dit doelpunt kregen wij via goed combinatie voetbal en iedere keer de derde man zoeken nog diversen kansen maar helaas troffen deze geen doel na te flauw en te zwak ingrijpen van uit onze verdediging scoorde Moerse Boys nog tegen en werd de eindstand op 2-5 bepaald, en gingen wij met een zeer tevreden gevoel van het veld af zowel inzet als goed voetbal was vandaag als hoofdmoot op het veld te zien geweest en dat is een goed gevoel om te zien dat de trainingsarbeid toch zijn vruchten begint af te werpen. Op naar de bekerwedstrijd van volgende week.