Madese Boys JO15-2

C-junioren zaterdag, C2, 2e klasse C25

3 oktober 2015 12:15

BSC C1  -  Madese Boys C2

Vandaag op pad met een niet geheel fit team Jens geblesseerd en Jermo nog steeds afwezig, wel weer 2 gastspelers van de C1 nm Daan Dilven en Kevin v.d. Berg. Bsc op papier niet het sterkste team maar op het veld aangekomen wel grote jongens dus weer de opdracht meegeven aan het team blijf uit de duels vanaf het begin was het duidelijk Madese Boys was de betere voetballende ploeg zeker voor de rust. Na een afgekeurd doelpunt van Sven wegens discutabel buitenspel was het BSC die in de 10de minuut verrassend de score opende hierna gingen wij op jacht naar de gelijkmaker en na diversen kansen 2x Kevin alleen voor de keeper was het Ruben die na een mooie passeerbeweging de bal bij Thijs in de voeten schoof en de 1-1 op het scorebord bracht. De vlagger van de tegenstander was in de rest van de 1ste helft niet geheel aan onze kant en vlagde bij meerdere kansen voor buitenspel wat niet geheel terecht was. In de rust aangegeven jongens blijf gefocust en ben alert na de rust want dit is zo een wedstrijd die je zomaar ook al ben je de beter voetballende ploeg kan verliezen, ook dat we het veld groot moeten houden bij balbezit en dat we beter met de ruimte die we krijgen moeten omgaan. Maar wat gebeurd er 2 minuten na rust we letten even niet op en de bal ligt bij ons in het netje2-1 en het werd nog vervelender in de 45ste minuut wordt het zelfs 3-1 door weer niet fel genoeg ingrijpen. Nu volgde de ene naar de andere aanval op het doel van BSC maar zoals we wel vaker zeggen de betere ploeg wint niet altijd en je speelt zoals je traint dus als je vrijdags een beetje de kantjes eraf loopt en een klein beetje de pipo uithangt zal het zaterdags niet veel beter zijn en dat is soms weleens jammer want alle spelertjes in het team kunnen goed voetballen maar ook de inzet en de wil om te winnen horen daarbij. Maar eindelijk in de 60ste minuut viel de aansluitingstreffer een mooie aanval over rechts via Sven en Daan waarbij de laatste een mooie bal op Kevin geeft die met iets te weinig passie de bal vanaf een meter probeert te score  maar gelukkig reageerde Levy attent en scoorde de 3-2. Na dit doelpunt nog meer kansen en het was weer Daan die via een kaats Sven bediende die via een afstandsschot de meer dan verdiende gelijkmaker op het scorebord zetten. Weer een wedstrijd met 2 gezichten wat er in de 2de helft gebeurd qua voetbal  is onvoorstelbaar met de inzet van een aantal spelers , we hebben het ons eigen moeilijk gemaakt, en eigenlijk hadden we moeten winnen maar ja ook dat is een wetje van de sport je kunt niet altijd winnen. Nu weer vooruit kijken naar de wedstrijd van volgende week na eerst weer een aantal fijne en leuke trainingen af te werken.