Madese Boys JO15-2

C-junioren zaterdag, C2, 2e klasse C25

19 september 2015 13:15

Hoeven C1 – Madese Boys C2

Zaterdag 19-09 stond de 2de wedstrijd op het programma in en tegen een C1 elftal van Hoeven, er waren div toeschouwers meegereisd om ons te steunen en aan te moedigen. De sfeer zat er al vroeg in nadat we eerst in Made de teamfoto hadden gemaakt en ook ontbrak Jermo door een blessure waardoor we met maar 12 man  begonnen aan de wedstrijd gelukkig kwam in de rust Mart vd Broek van de C3 ons vergezellen waardoor wij toch nog een extra wissel hadden . we gingen voortvarend van start en reeds in de 2de minuut scoorde Sven fraai maar helaas werd deze onterecht afgekeurd wegens buitenspel de toon was weer gezet. We wisten dat we op moeten letten , in de verdere eerste helft speelde we weer goed voetbal al brachten sommige spelers iets te weinig maar daar kunnen we de komende week weer aan werken en in de 33ste minuut was het Levi die via een actie rechts van het doel kwam en met een keiharde knal in de korte bovenhoek de 0-1 liet aantekenen op het scorebord een verdiende voorsprong voor de Boys. Met deze voorsprong gingen we ook de rust in, de 2de helft toch een ander spelbeeld we voetbalde te weinig ,soms de verkeerde keuze’s , we konden de bal niet lang genoeg in bezit houden waardoor Hoeven gevaarlijker kon worden en in de 43steminuut scoorde Hoeven de gelijkmaker uit een corner door toch nog hard te werken sleepte we het gelijkspel  uit het vuur jammer genoeg er had meer ingezeten doordat Stef nog op de paal kopte en Jordi net naast de paal schoot in de laatste 5 minuten ook Hoeven had kunnen winnen maar gelukkig werden de punten verdeeld zodat we nu met 4 teams aan kop staan. Moet nog wel vermeld worden dat Mathijs op deze dag jarig was en dat hij mede door zijn sublieme inzet en goede keuze’s toch een beetje uitgroeide tot man of the match , en zo kunnen we weer vooruitkijken naar volgende week en  weer een wedstrijd tegen een C1 elftal maar eerst weer 3 keer trainen met inzet en veel plezier zoals de afgelopen week! En misschien ook weer met een gasttrainer?