B-junioren zaterdag, B1, Hoofdklasse G

26 september 2015 10:30

Doorn, K. van

B1 met lege handen na matige wedstrijd.

Madese kermis en dan ook nog om 10.30 uur een wedstrijd in Hendrik-ido-Ambacht dat is natuurlijk de goden verzoeken……. Er viel dan ook behalve een prettig najaarszonnetje  weinig te genieten langs de kant van het veld. Slappe hap met nauwelijks kansen over en weer. “Hier hoeven we niet van te verliezen”  was een opmerking in de rust vanuit het Made kamp. Maar dat was zeer waarschijnlijk ook hetgeen de leider van ASWH tegen zijn team vertelde en dat was een betere constatering! De tweede helft bood in ieder geval wat meer doelkansen al was het alleen jammer dat de meeste aan de verkeerde kant ontstonden. Sebastiaan mocht zich een paar keer positief onderscheiden maar ziet  zijn verdediging schutteren bij de 1-0 en krijgt behalve een onderkant lat bal ook nog de 2-0 voor zijn kiezen.  Stef krijgt voor Madese Boys een goede kans en Gokmen slaagt erin om het lege doel te missen. Hiermee is het kruit  echter verschoten en met kunst en vliegwerk wordt de 2-0 eindstand bereikt.  De conclusie is dat als dezelichting B spelers dit seizoen punten wil  gaan pakken het meer teamspirit en inzet aan de dag zal moeten gaan leggen dan vandaag. Volgende week nieuwe kansen tegen Dubbeldam uit.