5 september 2015 15:00

Scheidsrechter

Kayaoglu, H.

Lekker begin competitie B1.

Na een gelukkige bekeroverwinning op Beek Vooruit en een forse 9-0 uithaal  tegen Sprundel was iedereen benieuwd naar de competitiestart van onze selectie.  Helaas ontbrak onze centrale verdediger Mike maar er zijn in deze selectie goede vervangers paraat. Madese Boys kwam behoorlijk uit de startblokken en de keeper moest een goede inzet van Quinten pareren. Gaandeweg de eerste helft drong Nivo onze jongens terug en we moesten dan ook de eerste tegentreffer van deze competitie incasseren nadat een van de corners niet goed verwerkt werd. Madese Boys probeerde wat terug te doen en zag schoten van Yael na een mooie actie, Aaron uit een vrije trap en Thymo uit de volley de goal niet raken. Ook de woensdag zeer trefzekere Grishwist zijn hoofd niet goed tegen de bal te krijgen.  Resumerend hadden we de eerste helft moeite om de bal goed in de ploeg te houden en grip op het middenveld te krijgen.

Na  de thee kregen de toeschouwers een boeiend duel voorgeschoteld. Al in de eerste minuut mocht Sebastiaan zich onderscheiden met zijn tweede goede save van de dag en uit de daarop volgende counter liet Sven de 1-1 aantekenen. Nivo wilde vandaag voor de drie punten gaan en er ontwikkelde zich een leuke op en neer gaande strijd waarbij zo nu en dan Madese Boys overheerste met onder andere een 1 op1 kans van Sven maar het grootste gedeelte van de tweede helft had Nivo een licht overwicht en dwong door zijn goede voorhoedespelers onze achterhoede tot het uiterste. Dan leek met nog een paar minuten te gaan het slotakkoord voor de gasten maar de grote kans resulteerde in een bal op de paal. Nivo bleef aandringen maar krijgt het deksel onfortuinlijk op de neus als Aaron in de laatste minuut uitbreekt en doet waar hij nog steeds goed in is voor de 2-1 eindstand.  Een sneakyoverwinning op een goede tegenstander  maar de punten tellen voor een selectie  die er hard voor geknokt heeft!