Madese Boys JO17-1

B-junioren zaterdag, B1, 4e divisie/hoofdklasse 4 nacompetitie

9 mei 2015 14:45

Keeris, T.

Een compleet fit B1 team van 14 spelers, met veel vertrouwen vanwege de resultaten van de laatste wekenwas door chauffeur Jos geriefelijk en vakkundig afgezet in Eindhoven waar tegenstander VV Wodan wachtte en waar een straffe wind over het kunstgrasveld woei. Met de wind in de rug trapten onze boys echterbeduidend minder scherp af als de tegenstanders, die zich ontpopte als een fanatieke, technische goed voetballende ploeg. Na amper 3 minuten lag de 1-0 dan ook al tegen de touwen omdat balverlies op het middenveld en de daarop volgende lange bal onze verdediging te machtig was. Een tegenvaller van jewelste en op dat moment ook nog niet het sein voor Madese Boys om de zaken voortvarender aan te pakken. Het duurde tot ongeveer de twintigste minuutvoordat de verdediging meer grip lijkt te hebben op de beweeglijke aanvallers en ook Madese Boys zich aanvallend begon te roeren. Joep noteerde de eerste goede kans, Merijnschoot gevaarlijk, Hosvep mikte over en Quinten kopte naast. De bal wilde er niet in want ook Rick miste met links de goal en nogmaals Merijn net voorlangs. De rust kwamop tijd voor Wodan….    Na de pauze was het wederom Wodan dat beter uit de startblokkenkwam en na wat geschutter in de verdediging de 2-0 binnenschoot. Madese Boys slaagde er niet om grip te krijgen op de wedstrijd terwijl de goede keeper van Wodan onze verdediging bleef bestoken met diepe ballen. Dan toch een kansje voor Thom en daarna Remko die op de keeper stuitte. Wodan had daarna aan twee goede kansen genoeg om er 3-0 van te maken. De overtuiging verdween uit het spel van Madese Boys zeker toen ook de 4-0 nog viel. De eerste doelpuntloze wedstrijd van de kant van onze B1 dit seizoen werd een feit als ook Hosvep één op één niet slaagde en Dennis een lobje over zag gaan! Jammer genoeg te weinig overtuiging en teamspirit tegen deze goede tegenstander om een resultaat scoren. Volgende week nog een waterkansje om te overleven maar dan zal er wel uit een ander vaatje getapt moeten worden. Wordt vervolgd zaterdag 16 mei 14.30 uur.