B-junioren, B1, Groep 1 3

9 maart 2015 19:30

Kuijl, V.S. van der

B1 uitgebekerd.

De toeschouwers die de moeite hadden genomen om op deze mooie maandagavond naar de 3de bekerronde wedstrijd van onze B1 te kijken waren de winnaar na een spannende gelijkopgaand duel. De eerste helft had een uitslag van 4-4 kunnen hebben maar verbazend genoeg prijkte nog steeds de brilstand op het scorebord na 40 minuten zeer onderhoudend voetbal. De tweede helft meer productiviteit als Merijn voor de 1-0 zorgt. Kort daarna lijkt de buit zelfs al bijna binnen als Aaron wordt weggestuurd en uit een haast onmogelijke hoek knap de 2-0 maakt. Helaas verstaan onze jongens nog niet de kunst om de wedstrijd dood te maken en  4de divisionist F.C. Engelen blijft aandringen en maakt (te) kort na de 2-0 via een hoge vrij trap 1-2. De wedstrijd verdient eigenlijk geen verliezer en krijgt er in de reguliere tijd ook geen want zelfs de meest verstokte M.B. supporter moest bewondering hebben voor de wondermooie vrije trap van zeker 30 meter die recht in het kruis ploft. De resterende tijd bied aan beide teams nog kansen maar het draait uit op de loterij die penalty serie heet. De toeschouwers maken zich op voor een leuk dessert maar krijgen toch een anti climax als na 6 genomen strafschoppen de eindstand al 0-3 bedraagt…

Helaas te weinig killer instinct en gogme vandaag maar desondanks een prima bekerseizoen met drie mooie spannende wedstrijden na de poule fase tegen sterke tegenstanders gespeeld!