C-junioren zaterdag, C2, 2e klasse C26

6 december 2014 11:00

Madese Boys C2- Waspik C1

Vandaag een thuiswedstrijd voor de C2, op het B veld tegen Waspik C1 die nu voorlaatst staat.

Vorige week Beek Vooruit een wedstrijd die verloren werd, maar waar eigenlijk meer in had gezeten vooral qua inzet en enthousiasme nu dus deze belangrijke tegenstander om niet tegen onderuit te gaan, het is nu zaak om een grotere afstand te pakken van de laatste en voorlaatste plek.

Made begint voortvarend en vol vertrouwen aan deze wedstijd, reeds in de 5e minuut is het raak doordat Aron na goed voorbereidend werk kan afronden, 1-0!

Drie minuutjes later de beurt aan Jop, 2-0 en vlak daarna ook Jop 3-0 met een mooi schot geeft hij de keeper het nakijken.

Ruben mag dit keer vanaf zijn rechtsbuiten positie ook zijn goaltje meepikken waardoor het in de eerste helft voor rust al 4-0 staat, dat gaat goed en het gat met de tegenstander is eigenlijk nu al geslagen.

Tweede helft begint voor Made niet sterk en er vallen nogal wat foutjes waardoor Waspik nu wat kansen krijgt om te scoren, gelukkig voor de C2 zijn hun schoten erg onzuiver waardoor die doelpogingen ruim over en ruim naast gaan.

Gelukkig begint na deze slechte start de C2 zich wel weer te herstellen en in de 40e  minuut wordt een goede aanval met een mooi steekpasje op Thiery goed afgerond en staat de 5-0 op het denkbeeldige scorebord.

Naarmate de tweede helft vordert wordt de C2 sterker maar staat het toch toe dat Waspik wat kansen krijgt.

In de slotfase is het Jop met zijn 3e doelpunt die de eindstand op 6-0 zet.

Vandaag wederom een goed elftal gezien die qua beleving en positiespel laat zien dat er stappen gemaakt worden,  toch knap is dat de jongens de nul hebben gehouden en er zelf 6 hebben gescoord!!

De C2 stijgt vandaag naar de 9e plek, doordat Baardwijk en RKTVV ook niet kunnen winnen.

Het gat met de onderste  is nu geslagen met 10 punten.

En met de nummer 8 SC ’t Zand staan we samen gedeeld qua punten op de zelfde plaats echter op doelsaldo blijven hun net boven de C2, met de aantekening dat hun een wedstrijd minder hebben dan de C2.

Kortom met wat wind mee kunnen we zomaar klimmen naar de top in het rechter rijtje..waarbij er zelfs nog uitzicht is op de linkerrij!!