22 november 2014 12:45

Baardwijk C1- Madese Boys C2

De reis vandaag naar Waalwijk om daar een uitwedstrijd te spelen naast het RKC stadion.

Op het hoofdveld (wat er prima bijligt) van Baardwijk gaat het vandaag gebeuren, afgelopen woensdag is er lekker getraind door de boys hopelijk gaan ze daar vandaag een vervolg aan geven.

Made begint best goed en hebben qua balbezit zeker overwicht op de tegenstander, verschillende keren laten ze een goed positiespel zien. Echt doordrukken naar voor lukt ze echter nog niet waardoor het spel zich veel rondom de halve cirkel afspeelt aan de kant van de tegenstander.

Baardwijk is vandaag zeker niet de betere op het veld maar toch krijgen hun het eerste doelpunt mee, een mislukte voorzet die van een schoen afglijd en die heel hoog over Ricardo heen gaat zorgt ervoor dat net voor rust het vertrouwen bij Baardwijk kan groeien.

Hun gaan dus met een lucky 1-0 de kleedkamer in terwijl Made met een nasmaak pauze gaat houden.

Tweede helft weer precies hetzelfde, Made beter in balbezit maar geen overtuiging naar voor.

Wel scoort Teun na een minuutje of tien in de tweede helft, die op een discutabele manier heel erg laat toch nog afgekeurd wordt door de scheids. De scheids wijst eerst naar Made middenstip dus een doelpunt. De grens echter blijft met zijn vlag omhoog staan waarna een gesprekje volgt met de grens en tot mijn verbazing keurt hij alsnog het doelpunt af.. de teleurstelling is natuurlijk groot bij Made.

In de 50e minuut kent de scheids een penalty toe aan Baardwijk die benut wordt , nu staat het dus tegen het wedstrijdbeeld in 2-0 in het voordeel van Baardwijk.

Made krijgt in de slotfase nog een penalty die wel goed wordt ingeschoten maar door het grote vertrouwen wat Baardwijk heeft gestopt wordt door de keeper.

Eindstand 2-0.