B-junioren zaterdag, B1, Hoofdklasse F

22 november 2014 15:00

Scheidsrechter

Pijnenburg, M.A.A.

Na de knappe bekerwinst tegen het sterke Sarto en de afgelaste wedstrijd van vorige week wachtte vandaag middenmotor Unitas op het B-veld op onze nog steeds niet geheel fitte selectie vanwege de afwezigheid van Brian en Robin. De toeschouwers konden de eerste helft duidelijk zien dat de selectie in het seizoen gegroeid is en niet voor niets hoog op de ranglijst staat. De ploeg speelde geconcentreerd, joeg gegroepeerd op de bal en zette de tegenstander vast op eigen helft. Dit resulteerde in een aantal vrije trappen en corners waarvan er een door Merijn uitstekend ingekopt werd. De kansen rijgen zich aaneen: Hosvep stuit op de keeper, Dennis kopt een aantal malen over, Aaron schiet naast en Rick een vrije trap net over. Madese Boys verzuimt hun overwicht om te zetten in doelpunten totdat de bal vanwege hands op de stip wordt gelegd op slag van rust. Rick pakt dit ietwat verlaat verjaardagscadeau netjes uit en we gaan met 2-0 rusten.

Na de rust een wat minder scherp team dat de eerste mogelijkheid aan Unitas geeft alvorens een mooie combinatie tussen de broertjes Martens de tweede treffer voor de jongste oplevert. Het spel bloedt wat dood gedurende een twintigtal minuten al onderscheid keeper Stef zich door bekwaam een doorbraak van Unitas onschadelijk te maken en daardoor de nul te houden vandaag. Toch werkt Madese Boys nog wat verder aan hun reeds riante doelsaldo. Een mooie pass van Remco geeft Aaron gelegenheid om via binnenkant paal zijn goaltje mee te pikken en invaller Sven benut in de resterende tijd ook nog één van zijn kansen voor de uiteindelijke 5-0. Een prima dik verdiende overwinning voor onze boys die volgende week in Oudenbosch de stijgende lijn mogen proberen door te trekken om zodoende de kampioenskansen intact te houden.