Madese Boys JO15-2

C-junioren zaterdag, C2, 2e klasse C26

15 november 2014 13:00

RKTVV C1- Madese boys C2

Vandaag een uitwedstrijd tegen een ploeg uit Tilburg,  de C2 is een van de weinige Madese teams die vandaag mochten spelen, veel wedstrijden werden afgelast door de vele regen die ’s nachts is gevallen.

RKTVV beschikt over een kustgrasveld waarop eigenlijk altijd door gevoetbald kan worden.

Het kunstgras veld was weliswaar in erbarmelijke toestand waardoor de eigen thuisclub hierdoor zeker een voordeel heeft als hun gewend zijn daarop te spelen.

Het startsignaal viel erg laat, de scheids liet nogal op zicht wachten daarna was er wat gesteggel wie ging vlaggen bij RKTVV en ook nog moest hij terug om zijn fluitje te gaan halen.

Duidelijk is na het startsignaal dat RKTVV beschikt over enkele echte straatvoetballers maar een goed team staat er niet.

Made zit momenteel in een moeilijke fase door allerlei randzaken waardoor hun individuele kwaliteiten en als team er ook niet goed uitkomen.

Deze wedstrijd is Made wel de bovenliggende partij en bij vlagen wordt er door de C2 echt goed gevoetbald.

Het eerste gedeelte van de eerste helft is Made wat slordig en wordt er te weinig druk gezet op de tegenstander zodat RKTVV een paar keren redelijk gevaarlijk in de 16 van ons kan komen.

Het tweede gedeelte van de eerste helft vangt de C2 de tegenstander wel meteen op in hun helft waardoor RKTVV met moeite over de middenlijn kan komen.

Nu de C2 dit goed in de gaten heeft worden ze veel gevaarlijker en komen er wat meer kansen, jammer genoeg beloont de C2 zichzelf niet en gaan we met 0-0 het kleedlokaal in.

De tweede helft blijft hetzelfde spelbeeld, Made die de tegenstander goed onder druk houdt en RKTVV die constant aan het verdedigen is.

Diverse corners worden verdiend en een minuut of 10 voor het eind eindelijk een verlossend doelpunt, Aron nam de corner die verlengd werd door een Madese speler waardoor de bal in het doelgebied komt. RKTVV krijgt de bal niet weggewerkt en Arnoud kan hem na een scrimmage over de lijn werken. De ontlading is groot en de voorsprong is echt verdiend.

De laatste 10 minuten wordt voornamelijk gevoetbald op de helft van RKTVV waardoor het voor made niet meer gevaarlijk is geworden.

Eindstand 0-1 in het voordeel van Madese Boys C2.