RWB C1

C-junioren zaterdag, C2, 2e klasse C26

1 november 2014 11:00

Madese Boys C2- RWB C1

Zaterdag kreeg de C2 RWB C1 op bezoek, RWB bezit momenteel de tweede plaats in de 2e klasse C26, een sterke tegenstander dus.

Van de vorige tegenstander begeleiding was vernomen dat vooral de voorhoede erg sterk was met een snelle speler op de flank en een vlijmscherpe spits.

De verdediging van de C2 was dus gewaarschuwd.

Na het fluitsignaal is het meteen C2 die het initiatief neemt en vooral de leider van RWB laat schrikken, dat hadden ze even niet verwacht. Helaas weet Made niet het net te vinden in een erg sterk eerste kwartier, RWB echter drukt met hun eerste goede kans wel meteen af waardoor het in de 13e minuut 0-1 staat.

Dit doelpunt geeft RWB weer het vertrouwen terug en komen beter in hun spel ook laten ze nu zien waarom hun de tweede plek bezetten, voornamelijk is het nu de bal tegenhouden voor Made en komen erg moeilijk van de eigen goal af, de score wordt dan ook uitgebouwd naar een 0-3 voorsprong voor RWB.

Tweede helft start waarin in de beginfase door een foutje van Made RWB kan scoren 0-4.

Na die vroege goal in de tweede helft komt Made wat beter in het spel en maakt het RWB erg moeilijk om nog tot scoren te komen.

Made heeft zelfs een drietal goeie kansen die jammer genoeg niet verzilverd worden.

Wat als we in de openingsfase hadden kunnen scoren wat had dan het beeld geweest?? Als,als,als…

Dat zal altijd een vraag blijven die onbeantwoord zal blijven.

Resume, het eerste en het laatste kwartier waren super! De overige speelminuten waren niet slecht, vooral tegen deze erg sterke tegenstander heeft made laten zien waardig te zijn in deze competitie en kan deze ervaring meenemen naar de volgende wedstrijden