Madese Boys JO15-2

C-junioren zaterdag, C2, 2e klasse C26

25 oktober 2014 14:00

Reeshof C2- Madese Boys C2.

Zaterdagmiddag een voor de C2 late middaguitwedstrijd, hij vangt aan om 14:00 in Tilburg in de grote wijk Reeshof tegen de gelijknamige Reeshof C2.

De wedstrijd wordt gespeeld op kunstgras waar de boys tijdens de warming up aan moeten wennen.

De eerste helft is voornamelijk voor Reeshof en Made kan niet goed van de eigen helft afkomen, als de bal al aan de andere helft komt zijn er onvoldoende spelers omdat het middenveld niet snel genoeg doorschuift. Reeshof kan hier al vrij snel van profiteren en maakt de openingstreffer na een minuutje of 6.

De tweede helft echter wordt er uit een heel ander vaatje getapt, nu is het Made die strijdlustig op het veld komt. Het eerste kwartier van de tweede helft wordt er aan de kant van Reeshof gebald waar Reeshof dus geen goed antwoord op heeft. Jammer genoeg kan Made het veldoverwicht niet uitspelen naar een gelijkspel.

In het laatste kwartier gaat het spel wat golvend heen en weer waarin Reeshof enkele gevaarlijke uitbraken heeft.

Telkens wordt de aanval van Reeshof prima gestopt door onze puik spelende achterhoede.

Op het middenveld heeft Reeshof ook niets in te brengen waardoor ze snel weer de bal inleveren aan Made, balen voor iedereen is dan ook dat de C2 zichzelf niet beloond met een doelpunt. Een gelijkspel was zeker voor beide partijen een mooie en verdiende uitslag geweest.

Jammer vandaag dat de scheids erg vaak fluit voor een overtreding wat in mijn gevoel onnodig is bij een contactsport als voetbal, zowel Made als Reeshof krijgen ontelbaar veel vrije trappen waardoor het tempo er steeds uitgehaald wordt. Geen van de spelers uit en thuis hadden vandaag kwaad in de zin en er werden gewoon goeie stevige duels uitgevoerd door beide teams.

Aansluitend werden de jongens nog getrakteerd door de jarige Aron op wat porties friet, ik had het verkeerd begrepen en was op deze maaltijd aan het wachten bij de kantine van Madeseboys waar de tafel al stond gedekt ;-)

1-0 verloren jongens goeie 2e helft, volgende week 2 van die helften en jullie zouden weleens verrassend uit de hoek kunnen komen tegen de nummer twee in onze competitie.