18 oktober 2014 13:00

Broeders, A.W.J.

Madese Boys C1 – The Gunners

Mooie overwinning C1

Na het vervelende verlies van vorige week stond vandaag de bekerwedstrijd thuis tegen The Gunners op het programma. Een tegenstander waartegen we wellicht ons moraal konden oppoetsen.

Onder prima omstandigheden moesten we vandaag onze wedstrijd op het met veel publiek omzoomde B-veld spelen. Direct na het eerste fluitsignaal pakte de C1 het initiatief en ging vol op de aanval. Het was duidelijk dat de C1 het betere team was, maar dat is vaak geen garantie voor winst. Toch was het de C1 die in de 12e minuut de score opende via Max Francken. En ondanks het veldoverwicht werden de taken niet uitgevoerd zoals deze van te voren waren aangegeven. Hierdoor werd weer te veel balverlies geleden tijdens balbezit, mede doordat te vaak moeilijke oplossingen werden gezocht. Dit was dan ook hetgeen werd aangegeven in de rust. Daarnaast werd er de 1e helft onvoldoende bewogen waardoor The Gunners relatief makkelijk overeind bleef. In de 2e helft een ander beeld. Een hardwerkende C1, en dan met name het vrijlopen zonder bal. Hierdoor een nog groter veldoverwicht dat zich uitte in een uiteindelijke 7-0 overwinning. De doelpunten in de 2e helft werden gescoord door Max van GastelJovano, Jop en Thymo (3x).

Een mooie overwinning waarbij we weer vooruit kijken naar volgende week wanneer we voor de competitie thuis spelen tegen RCS. Hopelijk kunnen we dan lering trekken uit deze goede 2e helft waarbij we hopelijk weer eens de punten pakken.