TSC C2

C-junioren zaterdag, C2, 2e klasse C26

11 oktober 2014 11:00

Madese Boys C2- TSC C2.

Vandaag een moeilijke opgave voor de roodhemden, TSC C2 start met hetzelfde team als waar Made een week of vijf geleden een zware nederlaag tegen leed. Toen werd het in Oosterhout 11-0 in het voordeel van het erg sterke TSC.

Arnoud vandaag met de C1 mee, Jeroen van Alphen misselijk maar wel op het wedstrijdveld te vinden. Helaas voor Jeroen gaat het minder goed met hem dan hij dacht en is hij niet inzetbaar voor deze wedstrijd.

De overige spelers staan te popelen om dit keer in elk geval niet met dubbele cijfers te verliezen en de spirit zit er aan de zijde van Made al heel snel goed in!

TSC laat goed voetbal zien en is de betere op de grasmat, maar de strijdlust is 100% voor de C2!

Keer op keer wint Made een individueel duel om weer terug in balbezit te komen, om die reden komt TSC niet goed in het spel waardoor hun steeds meer de grip op het spel verliezen, het mopperen op elkaar begint waar Made juist steeds meer gemotiveerder wordt.

Ricardo keept een dijk van een wedstrijd en wint vandaag ook echt een punt voor Made.

In de rust hoeven de jongens niet veel gecorrigeerd/getipt te worden, ze pakken het goed op namelijk.

Tijdens de tweede helft wordt de C2 meer en meer gevaarlijk en krijgt een aantal corners mee en wat vrije trappen, waardoor de verdediging van TSC echt uitgedaagd wordt.

Tegen het einde van de wedstrijd is onze C2 zelfs de bovenliggende partij en komen keer op keer in de buurt van de 16! Jammer dat ze net niet kunnen doordrukken en er geen beloning volgt in de vorm van een doelpunt.

Boys, super prestatie tegen het team uit Oosterhout. Bij navraag aan de leiding van de C2 is het team ongewijzigd aan de start verschenen, des te knapper is jullie prestatie van vandaag!

Dit gelijkspel voelt voor de leiding aan als een overwinning.

CHAPPEAU! Geniet ervan en op naar de volgende tegenstander!