C-junioren zaterdag, C2, 2e klasse C26

4 oktober 2014 13:00

RKDVC C2- Madese Boys C2.

4-10, de uitwedstrijd tegen RKDVC staat op het programma.

Het uiteindelijke verloop van de wedstrijd was precies het tegenovergestelde van de wedstrijd van vorige week.

Waar Made het vorige week in het eerste kwartier moeilijk had en zich daarna herpakte, was het deze week alleen goed in het eerste kwartier en lieten het zich daarna erg moeilijk maken.

Na zo’n 15-20 minuten voetballen kwam de klad erin en leken veel spelers er geen zin in te hebben.

Veel balverlies, sjokken over het veld, verkeerde keuzes, communicatie onderling was er te weinig of men begreep elkaar niet, handen in de zij, persoonlijke fouten, en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Daarom ga ik niet teveel uitwijden over het grootste deel van de wedstrijd maar pak vooral het eerste begin.

Made begint dus zogezegd met veel vertrouwen aan de wedstrijd en stralen dat ook uit. Combinaties lukken, er wordt bewogen zonder bal en passes komen redelijk tot goed aan. Made heeft naar mijn idee overwicht op de wedstrijd en maakt de dik verdiende treffer, Teun komt vanuit rechts op en heeft de kans om te schieten, deze pakt hij niet maar kiest om door te lopen naar de achterlijn, waar hij balverlies heeft, uiteindelijk krijgt hij hem toch weer aangespeeld vanuit een kluts en kan hem mooi achter de keeper werken in de 18e minuut, Made staat op voorsprong en als ze dit niveau blijven spelen kunnen ze die echt wel vasthouden.

Daarna verliest de C2 de grip op de wedstrijd en zullen die niet meer terugvinden helaas.

Voor rust scoort RKDVC 3x en na rust nog 2x.

Made krijgt nog wel in de slotfase een penalty die genomen wordt door de meest strijdlustige van het stel, maar kan helaas de stand niet op 5-2 brengen.