SC 't Zand C3

C-junioren zaterdag, C2, 2e klasse C26

27 september 2014 11:00

Madese Boys C2- SC ’t Zand C3

Vandaag een after kermis wedstrijd wat doorgaans niet best verloopt aan Madese zijde…

Deze dag hoopt de C2 op een ander verloop.

’t Zand trapt af en speelt in rood wit, vandaar dat de C2 speelt in de blauwe shirts.

De eerste 10 minuten verlopen mag ik wel zeggen redelijk dramatisch, de gasten uit tilburg zijn de duidelijk betere partij en combineren er lustig op los, Made blijft eigenlijk totaal  buiten beeld.

Teun trekt een keer flink aan de handrem en wordt terecht beboet op een gele kaart en 10 minuten tijdstraf. In deze fase van de wedstrijd is de C2 het volledig kwijt en komt dus ook op een 0-1 achterstand.

Na een kwartiertje ongeveer herpakt Made zich en komt langzaam in het spel, het balbezit wordt beter en beter en op verschillende plekken wordt er een actie gemaakt en een eentwee aan gegaan, natuurlijk levert dit een gelijke stand op, Aron mikt op doel die de keeper weg moet werken waarnaThiery hem mooi vanuit de rebound afmaken. Goed van Thiery dus dat hij goed door is gelopen op de keeper het staat 1-1.

Toch blijft de C2 een beetje lusteloos ogen en er wordt teveel gesjokt en te weinig gecoacht aan elkaar, maar het spel is in elk geval beter dan in de beginfase.. de voorsprong komt net voor rust Arnoud werkt hem prima achter de keeper 2-1.

In de kleedkamer wordt natuurlijk gesproken over het tamme gedrag van de spelers en na een bekertje drinken keren we terug naar het c veld.

Nu de tweede helft is de C2 met wat overwicht op het veld, combinaties van 6x de bal in de ploeg houden is niet vreemd, de slidings worden weer gemaakt als het nodig is en er wordt wat zuiverder gepassed naar elkaar. Na een kwartiertje ongeveer krijgt Aron een goede kans die hij goed inschiet 3-1 staat het nu.

Deze voorsprong moet Made nu vasthouden en de laatste 5 minuten wordt het toch nog wat paniekeriger wat wel begrijpelijk is omdat de jongens blij zijn met de eerste drie punten voor dit seizoen.

Twee wedstrijden gespeeld, 3 punten is zeker niet slecht jongens, geniet ervan!!