MOC'17 B2

B-junioren zaterdag, B1, Hoofdklasse F

27 september 2014 15:00

Kersten, L.J.

Met Wessel v. S erbij vanwege de nog steeds goed gevulde lappenmand mochten we met 13 spelers proberen de B2 formatie van Moc aan de zegekar te binden. Dit bleek al gauw nog niet zo eenvoudig als de stand op de ranglijst zou doen vermoeden. Geen vloeiende aanvallen, weinig overtuiging in de duels, slechte eindpasses en een mindere vorm van een aantal spelers zorgde ervoor dat we zelfs op een 0-1 achterstand kwamen na een misverstand tussen twee verdedigers. Het waren echter ook onze verdedigers die nog zorgden voor het meeste aanvallende gevaar. Goed doorzetten van Quinten op links zorgde dat de verdediging van Moc zijn voorzet in eigen doel schoot voor de 1-1. Vlak erna leverdeeen steekbal van Rick op Merijn een goed doelpunt op van onze midvoor:  2-1. Maar het is nog steeds geen appeltje eitje. Man van de wedstrijd Stijn moest voor de pauze nogmaals een goede inzet van Moc pakken. De tweede helft begon weer met een redding van onze keeper die ook in het restant van de wedstrijd nog een paar saves verrichtte. Wij stelden er helaas niet veel tegenover alleen Merijn dwong de doelman tot een goede redding en raakte de buitenkant van de paal.  Ook nog de pech als onze aanvoerder Dennis na twee harde botsingen geblesseerd het veld moest ruimen. Toch werd het nog 3-1 na een goede dieptebal op Aaron die gelukkig weer een helft kon spelen en liet zien nog steeds snel te zijn. Aaron wordt onreglementair gestuit en Hosvep benut de penalty koelbloedig. De wedstrijd is dan gespeeld en als deze selectie ook op een matige dag nog punten kan pakken biedt dat veel perspectief om dit seizoen hoge ogen te gooien, zeker als de geblesseerde jongens ook weer mee kunnen doen. Vandaag geen extra klantenbinding maar we kunnen kermis gaan vieren met 12 uit 4!!