B-junioren zaterdag, B1, Hoofdklasse F

13 september 2014 15:00

Ouwens, R.

Eenvoudige winst B1

Onder een heerlijk najaarszonnetje mochten onze boys aantreden tegen RCS dat vorige week ook 3 punten had gepakt. Binnen enkele minuten waren de krachtsverhoudingen binnen het veld duidelijk en ook zichtbaar in de stand, 1-0, door goede inworp Justin, prima pass Merijnen intikker Thom. 2-0 en 3-0 door Rick en na nog wat kansen schoot wederom Thom na een afgeslagen corner vanaf ruim 20 meter fraai de 4-0 in. Hiermee is de ruststand bereikt. Ook in de tweede helft zette Madese Boys druk op de verdediging van RCS maar de kansen werden in eerste instantie niet benut. Sterker nog na een verre uittrap van de keeper schoot hun aanvoerder netjes de 4-1 binnen. Verder lieMadese Boys deze tegenstander niet komen. Thom stelde orde op zaken met de 5-1 en daarna brak een Hosvep  kwartiertje aan. Een zelf verdiende penalty, een prachtige pass van Rick en goed doorzetten van Remco leverdeHosvep een raszuivere  hattrick op en de 8-1 op het scorebord. De Zeeuwen weten de dubbele cijfers te ontlopen maar moeten ook de 9-1 nog incasseren als Remco een sterke wedstrijd met een dito doelpunt opluistert. Ten opzichte van vorige week is er flinke progressie geboekt en 6 uit 2 is goed maar volgende week zal er zeker een ander kaliber tegenstander wachten in Dongen.