Verdiend gelijkspel D1 tegen Zeelandia D1

D-pupillen zaterdag, D1, Hoofdklasse J

5 april 2014 11:15

Verdiend gelijkspel D1

Zeelandia D1 - Madese Boys D1

Met de uitwedstrijd tegen Zeelandia op het programma haddenwe een lange voetbalzaterdag voor de boeg. Om 09:00verzamelen om met de Madese Boys bus richting Middelburg tevertrekken waar om 11:15 de wedstrijd zou beginnen. Op hetprachtige en zonnige complex aangekomen eerst de besprekingin de kleedkamer waar Gerard nog kort terugkwam op de vorigeweek verloren wedstrijd tegen Beek Vooruit waarna hetstrijdplan van vandaag werd doorgesprokenHierna degebruikelijke warming up waarna de wedstrijd op het mooiekunstgrasveld kon beginnen.

De D1
startte voortvarend en kwam al gelijk in de 1e minuutgevaarlijk door waardoor Max bijna de 0-1 kon scoren. DeZeelandia verdediging kon dit echter voorkomen. De geheleeerste helft een gelijk opgaande strijd waarbij ook Zeelandia eengoede kans op de 1-0 kreeg maar die Ricardo met een prachtigereflex tot corner verwerkte. Met 0-0 gingen we rusten. In de rust de complimenten voor het vertoonde spel met hier en daar eenenkele aanwijzing.

Ook
 in de 2e helft was het vanaf het begin een gelijk opgaandewedstrijd waarbij Zeelandia gaandeweg wat meer in de aanvalwas. Tot 10 min. voor tijd toen de wedstrijd kantelde en de D1gevaarlijker werdDit resulteerde na goed doorzetten van Ruben op rechts via Max bijna in de 0-1. Ook hier stond echter de keeper op de goede plaats. De laatste 10 min. ging het spel nogover en weer maar tot echt uitgespeelde kansen voor beideploegen kwam het niet meer en eindigde deze wedstrijd in een 0-0 gelijkspel.

De begeleiding van beide teams waren tevreden met de terechte uitslag maar vooral met het vertoonde spel en de sportieve wijzewaarop.