Madese Boys JO13-2

D-pupillen zaterdag, D2, 3e klasse 11

5 april 2014 8:30

Beek Vooruit D2- Madese Boys D2

Zaterdagochtend erg vroeg vertrekken richting prinsenbeek voor de D2 (07:30) om daar de laatste uitwedstrijd van dit seizoen te gaan spelen.

Beek vooruit D2 beschikt over een goed voetballend team die momenteel de tweede plaats bezetten.

Waarschijnlijk kunnen wij er ook een goed voetballen team tegenover zetten en het beloofd een mooie wedstrijd te gaan worden.

De eerste helft is Made erg goed bezig en we drukken Beek vooruit dan goed terug op hun eigen helft waar we het gehele half uur verblijven op twee uitbraken van Beek vooruit na.

Made heeft de beste kansen op scoren en heeft zo’n drie keer de paal geraakt, twee reddingen van de keeper, een keer stond een speler van beek vooruit in de weg en een paar keertjes naast/over geschoten.

Beek vooruit daarentegen komt eigenlijk maar een keer gevaarlijk voor ons doel waarop Daan een goed antwoord heeft door zich voor de bal te werpen .

Jammer genoeg zijn de doelpogingen van de D2 dus niet doeltreffend en gaan we met een 0-0 stand het kleedlokaal in.

In het kleedlokaal een kort praatje dat ze moeten doorgaan zoals het nu gaat en dat vooral het goede spel moet worden doorgezet.

Made trapt af en speelt even terug op de verdediging en helaas volgt daarop een verkeerde keuze die meteen door Beek vooruit wordt afgestraft 1-0!! Dat is balen en eigenlijk past die stand helemaal niet in het wedstrijdbeeld.

Daarop volgend is Made het even 10 minuten kwijt en speelt rommelig. Het laatste kwartier is weer zoals het eerste half uur en is Made echt weer de bovenliggende partij met als beloning een erg mooie aanval vanaf de rechter flank, Jeroen stoomt op naar de achterlijn en trekt de bal precies volgens het boekje terug op Kevin die in de 16 bij de tweede paal de bal mooi in kan schuiven.

Maar de scheidsrechter is van mening dat het buitenspel is dus het doelpunt wordt afgekeurd.

Natuurlijk wordt hierop geprotesteerd maar de D2 krijgt geen gehoor van deze nogal partijdige scheids die naar onze meningen wel erg graag wilde dat beek vooruit ging winnen.

2x onterechte vrije trap toegekend aan beek vooruit, 1x penalty onthouden aan Made en dus een doelpunt afgekeurd voor Made is wel erg opvallend mijns inziens.

Maar goed als de D2 in de eerste helft gewoon enkele malen had gescoord was er niks aan de hand geweest en hadden we een lange neus kun trekken naar deze man.

Jongens deze keer waren jullie echt de bovenliggende partij en hebben jullie een goede pot voetbal laten zien, dat was weer een poosje geleden dat het positiespel juist gespeeld werd en dat er goede combinaties gemaakt zijn in het veld.

Jammer dat jullie niet beloond zijn door wat punten, maar er is wel een beloning in de vorm van waardering door de trainers/leiders. Chappeau heren, Goed gedaan!!