Molenschot D1

D-pupillen zaterdag, D2, 3e klasse 11

22 maart 2014 11:00

Madese Boys D2- Molenschot D1

22 maart de returnmatch tegen Molenschot D1, waar we uit met 2-1 hebben gewonnen in een super spannende slotfase is het nu wederom aan de D2 om te laten zien dat ze een goed voetballende ploeg zijn.

Made begint de wedstrijd erg goed en laat inderdaad zien dat ze baas zijn op het veld, al snel komen we op voorsprong door een goede aanval. Made is aanvallend zeer goed bezig echter gaat het wel opvallen dat ze erg vaak buiten spel staan, terwijl dit in de voorbespreking nog zo goed is uitgelegd hoe ze daarop moeten gaan lopen.

Omdat ze erg aanvallend spel spelen kan Made de eerste helft 4x scoren 3x Mike,1x Teun. Na een minuutje of 20 komt het geheime wapen van Molenschot in het veld en die speler krijgt nu een andere taak, vandaag staat hij als spits te spelen.Meteen is het een stuk gevaarlijker en mag Molenschot vlak voor rust erg gemakkelijk een doelpunt scoren.

Juist daarna nog een hele grote kans voor Molenschot, maar gelukkig komt Daan goed uit zijn doel waardoor de speler naast schiet.

Ruststand 4-1, 10x buitenspel gestaan en drie corners mee gekregen, eigenlijk had de D2 al met ruime cijfers voor moeten staan, dat hebben ze zelf verzuimd te doen.

Tweede helft wederom een sterk startend Made waardoor we na 10 minuten weer een keertje mogen juichen en brengt de stand op 5-1. Daarna is het kaarsje uit bij de D2 (voetballend dan) en bakken de spelers er eigenlijk vrij weinig meer van.

Weer staan de spelers veel te vaak buiten spel, er wordt teveel met de diepe bal gespeeld voetballend ziet het er dus niet goed verzorgd uit.

Wel krijgen we toch nog wel een paar momenten dat er een speler van made een op een met de keeper komt, afmaken in de vorm van een doelpunt zit er niet meer in.

De teller blijft steken op 5-1 winst voor de D2.

Jongens vandaag is de leiding minder positief over het voetballende spel vandaag, natuurlijk staat er een goede uitslag waarmee we lachend het veld verlaten.

Breng het een volgende wedstrijd op om de gehele wedstrijd te spelen met verzorgd voetbal, als jullie dat vandaag hadden op kunnen brengen wie weet wat er dan voor eindstand had gestaan.