Madese Boys JO13-2

D-pupillen zaterdag, D2, 3e klasse 11

15 maart 2014 9:45

WDS D1- Madese boys D2

Tijd voor de tweede pot voetbal voor de boys van de D2 vanochtend. Afgelopen woensdagavond een prima wedstrijd met veel beleving gespeeld na een goede training op dinsdagavond. Je zou zeggen “de positieve flow zit erin bij de jongens”.

Maar aan veel goede dingen komt een eind en jammer genoeg kwam dat einde te snel en te onverwachts voor ons team.

Het begon er al mee dat de teamleider het verkeerde kleedlokaal uitkoos (er was een handbal logo over het hoofd gezien! maar het nummer twee was wel goed..)

Tot overmaat van ramp staan er ook nog eens een rij meiden voor de deur waar de jongens langs naar buiten moesten om hun eigen hok op te zoeken.

Eenmaal op het veld aangekomen is het te merken dat het toch best wel koud is en hard waait,

Er zitten allemaal polletjes in het gras. Het doel van de tegenstander is 5 cm kleiner dan het onze, de bal is keihard, de scheids te oud, de dug out te laag, de lijnen te onduidelijk, het gras niet kort genoeg gemaaid. Kortom de voortekenen waren niet best vanochtend.

De jongens laten zich echter niet weerhouden om toch aan de wedstrijd te starten en in elk geval hun best te gaan doen.

De eerste helft laten we zonder doelpunten voorbij gaan alhoewel Made toch 1 of 2 kleine kansjes kreeg op een voorsprong.

De tweede helft heeft de tegenstander snel de doelen omgewisseld en staan de palen dus bij hun weer 5 cm dichter bij elkaar… weer komt made dicht bij voorsprong en omdat het doel te klein is raakt Sven de paal, sjongejonge hoeveel pech kun je hebben zeg!!

Lang wordt gedacht dat de wedstrijd 0-0 eindigt, zelfs het publiek van de tegenstander zou dit een acceptabele stand vinden.

Toch ging er vandaag een team met de drie punten vandoor doordat er in de 58e minuut een doelpunt valt (volgens mij kwam het door de wind hoor, de bal werd gedragen door een plotselinge rukwind). Made staat 1-0 achter, wat een domper.

Tot overmaat van ramp krijgen we ook nog een onterecht toegekende vrije trap tegen dik en dik in blessuretijd die ook met een boogbal over de keeper heen gaat in het veel hogere doel dan de tegenstander.

Eindstand 2-0 voor WDS!

Jongens jullie begrijpen best dat het minder erg was zoals het hierboven beschreven is, echter wat wel overeenkwam is wat beide teams vandaag lieten zien, soms was het eigenlijk een beetje komisch om te zien.

Snel vergeten en op naar de thuiswedstrijd tegen Molenschot D1.