D-pupillen zaterdag, D2, 3e klasse 11

22 februari 2014 12:00

Waspik D1-Madese Boys D2

Zaterdag werd er gestreden tegen Waspik D1, een team met een aantal individueel goede voetballers, made zou hier tegenop kunnen boksen door als een team samen te spelen.

Kunnen ze dat opbrengen dan zou het nog eens een spannend wedstrijdje kunnen gaan worden.

De D2 wordt echter na het fluitsignaal al meteen op eigen helft gedrongen en zeker het eerste kwartier kon Made het niet voor elkaar krijgen om zich hieruit te worstelen.

Het tweede kwartier een iets ander spelbeeld en wordt het duel zich voornamelijk rond de middencirkel afgespeeld, met enkele redelijke uitbraken van Made en wat gevaarlijke kansen voor Waspik.

Duidelijk is wel dat Waspik vandaag de betere ploeg heeft maar des te meer knap van Made dat ze zolang de nul weten te houden.

Helaas tegen het einde van de eerste helft een overtreding in de eigen 16  op een speler van Made, de scheids fluit hiervoor niet waardoor de speler van Waspik op slag van rust de 1-0 mag scoren.

Hier hadden we niet meer op gerekend en gingen dus zwaar teleurgesteld naar de kleedlokalen.

In de kleedkamer werd vooral verteld dat het helemaal nog niet zo slecht gaat, en als er zo gespeeld blijft worden als in het laatste kwartier dat er dan met een klein kansje toch echt wel wat inzit.

Made kan dit de tweede helft echter niet waarmaken en halverwege de tweede helft valt de 2-0 door een prima corner van de tegenstander.

Zaterdag dus een wedstrijd gespeeld met in de eerste helft een paar hele kleine kansjes waaronder overigens 1x prima corner die net over gekopt werd. Maar de tweede helft was er geen enkele kans voor Made weggelegd. Dit zijn we niet gewend jongens, het leek wel of er door een aantal spelers met angst voor de tegenstander werd gespeeld. Zet je daar overheen want bang zijn we van niemand….toch??!!