6 april 2014 14:30

Scheidsrechter

Uitterhoeve, L.J.

KNAPPE  OVERWINNING MADESE BOYS.

In de eerste helft speelde Madese Boys een prima wedstrijd. Uit een veelheid van kansen werd maar een keer

gescoord. Frank Pheninckx speelde Dennis keurig vrij. Tegen zijn schot had de doelman geen verweer.Dat betekende de 0-1. Op slag van rust scoorde RCS uit een ten onrechte toegekende hoekschop de 1-1.

Na de rust kwam aanvankelijk RCS wat beter in de wedstrijd en werd Mades Boys wat slordiger. In de 15eminuut  werd het 2-1. Een slordig weggewerkte  bal  werd ingekopt.

Madese Boys nam hierna weer het initiatief en een mooie pass van Bart  bereikte Bjorn. Zijn voorzet werd door Dennis beheerst afgerond. 2-2.

10 Minuten voor tijd was het wederom Dennis, die met een fantastisch doelpunt Madese Boys weer aan  de leiding bracht. 2-3.

Toen 5 minuten voor tijd Elroy een toegekende strafschop inschoot was de wedstrijd beslist en behaalde onze dit keer in het blauw gestoken rood witten een verdiende 4-2 overwinning.

Door het verlies van Voab staan we op de vierde plaats. Een eventuele  plaats in de nacompetitie voor promotienaar de 1ste klasse is hierdoor mogelijk. A.S. Zondag speelt Madese Boys tegen WSC. Een overwinning is heel belangrijk. We hopen dat  vele supporters ons a.s zondag zullen ondersteunen.

Madese Boys 2- Sarto 2    5-0