Mannen zondag, 1, 2e klasse E

23 maart 2014 14:30

Cairo, S.E.V.

Verdiende overwinning Madese Boys

Nadat voor de wedstrijd een minuut stilte was gehouden voor de deze week overleden Jos Meekes kon

de wedstrijd beginnen. Madese Boys begon met fris aanvalsspel Terneuzen onderdruk te zetten.

Na tien minuten kon Bjorn de Bruijn uit een afgeslagen corner met een hard schot vanaf de 16 meter lijn

de 1-0 scoren.

Madese Boys bleef de bovenliggende partij maar het voetbal werd er niet beter op de ruststand was 1-0.

Na de rust was het na 10 minuten voor Madese Boys weer raak Jacco Laarhoven kopte de 2-0 binnen.

Een hensbal bij een Terneuzen speler betekende een strafschop voor Madese Boys, die werd benut

door  Dennis Marijnissen 3-0. Even later deed Terneuzen wat terug en via counter  scorde ze 3-1.

Tien minuten voor tijd gooide Frank Phenickx de wedstrijd definitief opslot en bepaalde de eindstand

op 4-1. Madese Boys is hierdoor definitief veilig voor behoud in de tweede klas, Misschien dat de huidige stand

in de ranglijst nog aanleiding zou kunnen geven tot het spelen van eventuele promotie na de eerste klas.

Al met al tot nu toe een prima prestatie van ons VLAGGESCHIP.