Steeman, G.

Belangrijke overwinning MADESE BOYS

BSC – MADESE BOYS

MADESE BOYS startte deze wedstrijd goed.

Goed combinerend werd de tegenstander tegemoet getreden. Het leverde enkele kansjes op.

In de 25e minuut stuurde Elroy Boonstoppel Bjorn de Bruijn weg. Tegen zijn schot had de doelman geen verweer. Dat betekende de 0-1. Een minuut of 5 later een goede aanval Dennis Marijnissen werd op rechts vrijgespeeld. Zijn schot  trof doel, maar helaas werd deze treffer geheel ten onrechte wegens buitenspel afgekeurd. De ruststand was dus 0-1 in het voordeel van Madese Boys.

Na de rust zakte het niveau van de wedstrijd. BSC kreeg wat kansjes en na ongeveer 20 minuten werd de gelijkmaker gescoord. MADESE BOYS kwam 5 minuten voor tijd op voorsprong. Een voorzet van Bjorn de Bruijn werd panklaar voorgezet door Jacco v. Laarhoven en doeltreffend afgerond door Frank Phenikx.

In de zeer ruime blessuretijd kreeg MADESE BOYS nog diverse kansen om de voorsprong uit te breiden.

Het bleef echter bij een magere, verdiende 1-2 overwinning.