Mannen zondag, 1, 2e klasse E

16 februari 2014 14:30

Bruggeman, A.F.

VERDIENDE OVERWINNIG MADESE BOYS

Voor de rust startte Madese Boys goed,  met positief aanvallend voetbal werd de tegenstander

tegemoet  getreden. In de 20e  minuut  werd  ’n goed opgezette aanval door Jeka foutief gestuit.

Bjorn de Bruijn werd onderuit gehaald en de toegekende strafschop werd door Elroy Boonstoppel

onberispelijk in geschoten. Madese Boys bleef het betere spel houden. Dit resulteerde in de

40e minuut in ’n mooi doelpunt van Frank Pheninckx. Op slag van rust betekende ’n onoplettendheid

in de Madese Boys defensie de 2-1 rust stand. Na de rust zakte het spel peil want, Madese Boys

werd wat slordiger, waardoor Jeka wat dreigender  kon worden. Veel kansen leverde dit niet op.

Het was Madese Boys  dat nog wat mogelijkheden kreeg om de scoren uit te breiden.

Het bleef echter 2-1. Al met al ’n verdiende overwinning voor onze rood witten.

Volgende week speelt  MB 1 uit bij Halsteren.