C-junioren zaterdag, C1, Hoofdklasse F

15 februari 2014 11:15

Voesenek, A.L.M.

Overtuigende winst  C1

Na een mindere voetbalperiode mocht de C1 in Etten Leur tegen het altijd lastige Internos bewijzen of dat de extra trainingsarbeid van de afgelopen weken zijn vruchten af zou werpen. In de eerste minuut al gelijk een mooie kans voor Stef die helaas gemist werd. Daarna in de eerste helft een gelijk opgaande strijd maar Madese Boys gaat beter met hun kansen om. Waar Sebastiaan twee maal een doorgebroken speler uitstekend het scoren belet,  weet Aaron na een goede dieptepass van Quinten wel het net te vinden. Ook Wouter krijgt nog een mooie kans maar de ruststand blijft 0-1. Na de rust mochten wij profiteren van de stormachtige wind die het voetbal niet vergemakkelijkte. De tweede helft resulteerde in een sterker Madese Boys dat de keeper van Internos eerst een  zestal keren met goede afstandschoten danig op de proef stelde. Daarna vond Merijn na goed aangeven van Brian met een puntertje het net voor de  dikverdiende 2-0.  Hands betekende een strafschop die door Aaron netjes wordt verzilverd 3-0. Internos speelt met 4 offensieve spelers die er ondanks het solide spel van onze verdedigers toch in slagen om  één maal  tegen te scoren. Deze eretreffer is echter het enige wapenfeit van de tegenstander die dankzij Grish, die zijn eerste C1 doelpunt maakt, ook nog op de 1-4 worden getrakteerd.     Een dikverdiende overwinning  waardoor we onze blik weer naar de bovenkant van de ranglijst kunnen richten. Komende zaterdag thuis tegen Dongen kunnen we laten zien of dat er nog meer progressie in zit.