C-junioren zaterdag, C1, Hoofdklasse F

22 februari 2014 13:30

Ozkan, E.

Sterker Dongen pakt de punten in Made.

Een duel  dat vooraf door beide partijen waarschijnlijk al rood gearceerd was want Made had met het nodige geluk na een spannende wedstrijd drie punten in Dongen gepakt en hoopte de uitstekende reeks van Dongen weer te onderbreken. De eerste 20 minuten een gelijk opgaande felle strijd waarinMerijn een prachtige steekbal van Wessel niet kan verzilveren. Dan wordt Dongen langzaam sterker en komt op 0-1 als Mike hands moet maken en de strafschop wordt benutWe blijvennog even in de wedstrijd als Brian en Merijn een mooie combinatie opzetten die door Brian met een prachtig schotwordt bekroond 1-1. Dongen probeert met een aantal afstandschoten te scoren maar de doelpunten vallen doordat een hoge voorzet niet goed verdedigd wordt en de bal zomaar in de goal gelopen kan worden en nadat de verdediging stil blijft staan en een afvallende bal niet verdedigd wordt.  Dan nog een vervelende onbedoelde  botsing die Wessel geel oplevert en zijn tegenstander een hopelijk geen ernstige blessure… De ruststand is 1-3 en dat is gelijk ook de eindstand want de 2de helft  levert wel een boeiend voetbalgevecht op maar alleen Dongen slaagt erin om nog een paar kansen af te dwingen die echter ook geen doelpunten opleveren.  Helaas een eind aan de ongeslagen thuisstatus maar we mogen na de carnaval nog zes keer  laten zien dat we tegen  iedere tegenstander in deze competitie punten kunnen en zullen pakken!