0 - 3

Madese Boys JO11-1

18 januari 2014 10:45

Overwinning van E1 in oefenwedstrijd tegen Nevelo E1

Vandaag stond er na een korte winterstop, de eerste oefenwedstrijd op het programma, de uitwedstrijd tegenNevelo E1, uitkomend in de eerste klasse.  Met het complete team, gingen we op pad naar Oisterwijk waar we om 10.45 uur met het zonnetje erbij, aan de wedstrijd konden beginnen.

Bart zou de eerste helft gaan keepen en deed dit niet onverdienstelijk.  Al meteen vanaf de eerste minuut was het Madese Boys die het betere spel liet zien, er waren mooie combinaties en de eerste kans kwam op naam van Noud, die na een mooie aanval via Stef en Jop, net naast schoot. Ook Stef de Wijs en de mee opgekomen Marnik, zagen hun inzet net naast gaan of gestopt worden door de keeper. Ook Nevelokreeg wat kansjes in de eerste helft, maar er werd goed verdedigd door Glenn en Stef van Oirschot, waardoor de ruststand van 0-0 op het scorebord stond.

In de tweede helft een gevaarlijker Madese Boys, met kansen voor zowel Bart, koppend uit een hoekschop, Jop net naast en Pepijn ook net over, werd er pas gescoord in de 12e minuut. Jop werd door Bart de diepte op rechts in gestuurd, hij gaf een mooie voorzet op Pepijn, die de 0-1 scoorde. Daarna was het op jacht naar de tweede, de ene aanval was nog mooier dan de andere, maar ook Nevelo zag een bal op de lat gekopt worden en gelukkig wist Milan een aantal schoten te stoppen. Noudspeelde als rechtsback en kon een aantal keren goed mee opkomen, wat uiteindelijk ook in een doelpunt resulteerde gemaakt door hemzelf: 0-2     In de 22e minuut was het Stef de Wijs die de 0-3 maakte met een mooie kopbal. Marnik stond even rechtsback en kwam op langs de lijn, hij kreeg de bal en gaf een mooie voorzet, die door Stef knap en hard werd ingekopt. 0-3.  Een verdiende overwinning van onze mannen en volgende week mag het dan voor het “eggie”als de competitie gaat beginnen.