C-junioren zaterdag, C1, Hoofdklasse F

1 februari 2014 11:30

Nuij, S.L.E.

Valse start tweede competitiehelft C1

Na wisselende resultaten in de oefenwedstrijden mocht de C1 aantreden tegen Beek Vooruit waar in het begin van de competitie nog met 5-0 gewonnen was. Een duel waarna duidelijk zou zijn of dat we de resterende wedstrijden naar onder of naar boven kunnen kijken. Het begin was veelbelovend want bij de eerste serieuze aanval stuit de keeper Aaron op onreglementaire wijzeUitsluiting en een strafschop die door Aaron zelf overtuigend binnengeschoten wordt. Elf tegen tien is niet altijd een voordeel hetgeen Madese Boys bewijst door onrustig te voetballen en te veel onnodig de lange bal te gebruiken i.p.v. rustig op te bouwen en te combineren. Nog slechts een kans voor ons deze helft maar we komen goed weg als de scheidsrechter de bal niet op de stip legt als Sebastian een doorgebroken speler stopt. Dan krijgen we ook nog eens door slecht uitverdedigen een minuut voor de rust een tegendoelpunt 1-1. Probeer rust en overleg in het spel te leggen wordt in de rust gepredikt en de overtal situatie uit te buiten. Doch het spel wordt er niet beter op tegen het fanatiek knokkend Beek Vooruit dat na een corner en weifelend optreden achterin zelfs op 2-1 komt. We krijgen onze kansjes door Wouter twee maal en kopbal Grish maar geven in de wanhoop om gelijk te maken ook twee goede kansen weg. De tweede betekent de 3-1. De stand wordt nog iets dragelijker omdat Merijnna goede pass Roeslan 2-3 maakt maar de nederlaag is een feit en komt hard aan in ons kamp.

Voor onze boys, de draad weer oppikken en volgende week hopelijk eens zonder blessure of ziektegevallen de altijd spannende wedstrijd op de Schietberg tegen Dongen!