Mannen zondag, 1, 2e klasse E

2 februari 2014 14:30

Thoonen, J.J.W.

Gelijkspel Madese Boys in Zeeland

Onder prima weersomstandigheden werd deze wedstrijd  gespeeld. Op een hobbelig veld  probeerde beide teams de aanval te zoeken .Door de vele foute  passes ontstond er een rommelige wedstrijd.

In de 23e minuut werd een toegekende vrije trap op de rand van de 16 door Dennis Marijnissen onberispelijk ingeschoten. Kort voor het verstrijken van de eerste helft scoorde Zeelandia de 1-1.Dit betekende de 1-1-ruststand.

Na de rust een wat sterker Madese Boys. In het laatste kwartier kregen onze Rood Witten 2 opgelegde kansen  om alsnog de overwinning te behalen. Er werd helaas niet gescoord, dus eindigde deze wedstrijd in een 1-1 gelijkspel.

A.S. zondag is ons eerste team vrij. Ze spelen om13.00 uur een vriendschappelijke wedstrijd tegen Rijen.

Op 16 februari volgt dan de thuiswedstrijd tegen JEKA uit Breda.