0 - 13

Madese Boys JO13-2

11 januari 2014 11:00

Uno Animo D2-Madese Boys D2

Zaterdag 11-01-2014, de eerste wedstrijd na de winterstop voor onze D2. Aanvallend en verdedigend was  het die dag prima voor elkaar wat uiteindelijk een monsterscore teweeg bracht.

De opening score was al na 3 minuten een feit, Tim kan de bal achter de keeper werken 0-1.

Daarna duurt het toch zo’n 10 minuten voordat we kunnen scoren, in de tussenliggende tijd zijn er wel enkele kansen geweest en uit een prima genomen corner kan Rick de bal inkoppen 0-2.

In de 22e minuut is het alweer raak door een prachtige aanval die door onze keeper Daan wordt ingezet komt de bal over zo’n drie schijven bij Sven die de stand op 0-3 zet.

Eigenlijk is het nogal eenrichtingsverkeer want Uno Animo komt in het geheel niet aan voetballen toe terwijl Made er lustig op los blijft tikken en prima op balbezit speelt.

Weer een mooie aanval die eindigt bij Teun op rechts, die geeft hem hoog voor en de kleinste van het stel kan hem inkoppen 0-4.

Net voor rust krijgt een prima voetballende Jermo ook zijn beloning en maakt de 0-5.

Na rust waar de trainer alleen nog even wat kleine zaken aanhaalt wordt er  in de 32e gescoord doordat Mike niet zelfzuchtig is en de bal op het juiste moment op Lorenzo speelt, hij mag hem afdrukken en het staat 0-6.

Dan komt de bal weer heel snel in de 16 en na wat gerommel (scrimmage) weet Jens hem toch over de lijn te werken 0-7.De wisselspelers aan de zijlijn beginnen al tien,tien,tien te scanderen waardoor de spelers op het veld nog wat meer aangespoord worden. Welgeteld drie keer komt Uno Animo over de helft van madese boys maar door stevig in te grijpen worden die acties meteen en vakkundig in de kiem gesmoord. Mike mag er ook een doelpuntje in prikken 0-8.

De 0-9 en de 0-10 beide van de voet van Jermo. 0-11 eigen doelpunt van Uno Animo en uiteindelijk is het slot akkoord 0-12 mogelijk gemaakt door een solide achterban Daan de keeper, Jeroen,Jordy,Rick, Joey en Jens. Middenveld Bryan, Tim, Jermo, Teun, Lorenzo, de gastspeler Thijs en de voorhoede Kevin, Mike, Sven.

Jongens zaterdag was een goede wedstrijd tegen een wat mindere tegenstander, maar de complimenten zijn er omdat jullie zaterdag bleven voetballen en verzorgd spel lieten zien.

De grensjager van de tegenpartij was de tweede helft zeer complimenteus over het spel wat jullie hebben tentoongesteld. Hou dat vast straks als de competitie gaat beginnen en reken maar dat die tegenstand een stuk hoger zal zijn!!