1 - 1

Boeimeer D2

D-pupillen, D2, Groep 7 10

30 november 2013 11:00

30-11-2012 bekerwedstrijd tegen Boeimeer D2, na een prima poulefase waar Madese boys de overtuigende nummer  één  is geworden was het zaterdagmorgen tijd voor de knock-out fase.

Maar niet voordat de jongens op de foto zijn gegaan met hun spiksplinternieuwe trainingspakken en tassen. Deze kleding is geschonken aan ons team door kapsalon Chez Claudia Cyclaamstraat 2-a in Made. Ik mag wel zeggen dat de jongens er gelikt uitzien, nogmaals dank daarvoor aan Claudia!!Jammer genoeg speelt de D2 de wedstrijd zonder onze vaste keeper omdat die nog herstellende is van een blessure. Maar In Jens eerste helft en Jermo tweede helft zijn voor die functie prima vervangers gevonden. Daarover hoefden we dus deze wedstrijd niet in te zitten.

De eerste helft was qua balbezit hoofdzakelijk voor Madese Boys echter kansen werden eigenlijk nauwelijks gecreëerd.Het blijft bij wat gevaarlijk zijn op de rand van de zestien. Over de eerste helft is dan ook enkel te melden dat Made verzuimde om gewoon te scoren.

De tweede helft begon goed na een schot op doel vanaf een metertje of 20 door Tim die wordt gepareerd door de keeper, Sven loopt goed door en kan alsnog afdrukken. Hèhè eindelijk de verdiende voorsprong 1-0. Helaas is de pret maar van korte duur omdat er een corner wat makkelijk weggegeven wordt en die goed ingekopt wordt door de spits van Boeimeer 1-1.