MOC'17 1 (zon)

Mannen zondag, 1, 2e klasse E

8 december 2013 14:30

Paassen, R.C.M. van

Madese Boys startte flitsend. Al na 2 minuten scoorde Frank Pheninck met een hard schot de 1-0. In de 3e minuut scoorde Wouter de Laat de 2-0.
Uit een corner maakte Coen van der Pluim  de 3-0. Hierna ging het spel op en neer en ontstonden voor beide teams een aantal kansen.
De ruststand was 3-0.
Na de rust ging Madese Boys met goed combinerend voetbal verder en gaf MOC 17 gen enkele kans. In de 55e minut maakte Bjorn de Brijn de 4-0.
In de 70 minuut een uitstekend doeltreffend schot van Frank Rasenberg 5-0. In de 80 minuut scoorde Bart van Beek de 6-0.
Al met al een ruime overwining voor een prima spelend Madese Boys, dat hiermee klom naar de vierde plaats op de ranglijst.
Volgende week de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen Unitas uit Gorichem.