D-pupillen zaterdag, D2, 3e klasse D41

7 december 2013 9:30

TSC D3-Madese Boys D2

7-12-2013 de laatste competitieronde voor de D2 Madese Boys tegen TSC uit op een druilerige zaterdagochtend.

Bij winst zijn we verzekerd van de 2e plaats juist achter Waspik D1 en 2 punten los van Olympia D1 die dus de derde plek bezetten.

Maar goed dan moet deze wedstrijd nog wel gewonnen worden van TSC.

Vandaag bleek het een wedstrijd te worden met de meest slechte voorbereiding ooit!, de tas met spullen was namelijk nog bij het huisadres van een speler blijven staan, keeper nog steeds geblesseerd, later dan gewoonlijk de opstelling gebracht naar de spelers, geen goede warming up, Dinsdag met de training 5 spelers afwezig van de D2 door diverse redenen en de Donderdag voorafgaand aan de wedstrijd niet getraind i.v.m. het sinterklaasfeest. Kortom niet best om zo een wedstrijd in te stappen.

De eerste helft gaat van start en het blijkt dat TSC ook opkomstproblemen heeft want die moeten beginnen met 10 spelers pas na 5 minuten staan ze wel met 11 spelers op het veld.

Duidelijk is al vrij snel na de aftrap dat Made de bovenliggende partij is, Made speelt voornamelijk op de helft van de tegenstander. Sterker nog Jermo die de eerste helft keept krijgt welgeteld 1 terugspeelbal te verwerken. Het kan ook niet lang duren voordat de openingscore op het bord staat, tijdens de zoveelste corner is het na een scrimmage voor het doel Kevin die hem achter de lijn weet te werken 0-1.

Daarna via een mooi opgezette aanval vanaf rechts is het Sven die tekent voor de 0-2 door een mooi schot van afstand, dit is de ruststand.

De tweede helft blijft Made goed voetballen deze helft met Jens op doel. Er zijn een aantal mooie aanvallen te zien daardoor kan het team de voorsprong uitbreiden via Mike,Lorenzo en 2x Bryan naar een mooie comfortabele 0-6.Helaas toch wel dat door het flitsende spel van Made de grensrechter het niet goed kan bijbenen en 3x een doelpunt afkeurt, naar mijn gevoel minimaal 2x onterecht. Maar goed de drie punten gaan in de tas naar Made toe.

Madese boys eindigt dus als tweede in de najaarscompetitie.