7 december 2013 11:15

Scheidsrechter

Dogan, S.

Forse nederlaag C1

Als die schoten van Quinten en Aaron nu eens niet op de paal waren beland en als Stef tenminste een van zijn opgelegde kansen had benut en als …… Dan had de wedstrijd waarschijnlijk een prettiger vervolg gehad. Nu wist Kloetingeop de manier waarop wij hadden willen voetballen (vroeg storen en met zijn allen druk zetten) na een boeiende eerste 25 minuten op voorsprong te komen en als vlak daarop ook de 2-0 valt omdat we verdedigend niet goed onder de druk uit kunnen komen gaan we met een vervelend stand de rust in. Onder de thee wordt terecht geconstateerd dat we zeker nog niet kansloos zijn als we de tweede helft goed op kunnen pakken. Helaas starten we wel aanvallend maar krijgen binnen enkele minuten twee keer via een snelle counter het deksel op de neus. De wedstrijd is dan gespeeld. Bij een  aantal spelers lijkt vandaag het geloof (en ook de vorm) wat te ontbreken  en we zijn vandaag zeker in de tweede helft  de mindere.  Positieve punten zijn de goede eerste 20 minuten, de herstelde aanvoerder en Wouter plus Wessel die waarschijnlijk volgende week weer meedoet, de prima reddingen van Sebastiaan en wellicht de wetenschap dat we vanaf nu elke wedstrijd vrij uit kunnen voetballen omdat we voor de hoogste plaatsen dit seizoen niet meedoen. Grish en Job deze keer bedankt voor de inzet. Volgende week de laatste wedstrijd voor de winterstop thuis tegen BSC en daarmee de kans voor het team om zich te revancheren voor de forse 5-0 nederlaag van vandaag.