30 november 2013 12:00

Scheidsrechter

Rijck, J.L. de

Wel  punten uit Terneuzen.

Een terugkerend verhaal helaas tot nu toe dit seizoen. Een meer dan volle blessurebank met een smalle selectie. Deze keer mochten onze twee Wessels naast Tom en Niels hierop plaatsnemen. Opsteker was wel dat Quinten en Wouter allebei weer voorzichtig wat speelminuten mochten pakken.  De selectie die aangevuld was met  Job, Grish en Rouslan moest na de eerdere verliespartijen in het Zeeuwse en na de slechte vriendschappelijk partij tegen Den Bosch in ieder geval wat rechtzetten. Na een goede stevige warming-up startte dan ook de partij waarin Madese Boys  direct liet zien dat het ranglijstverschil met de voorlaatst geklasseerde tegenstander terecht is. Na vijf minuten mocht Stef al aanleggen voor een goede kans maar het was Aaron die na een prima pass vanMerijn de keeper één op één de baas was. Als Aaron  er na een  mooie solo en dito voorzet voor zorgt dat Brian de 2-0 kan aantekenen lijkt er weinig aan de hand zeker als ook daarna nog een paar goede kansen gecreëerd worden die helaas doorJovano en Merijn niet verzilverd worden.

Na de rust een ander beeld. Terneuzen komt veel beter uit de startblokken en zet  Made onder druk. Gelukkig komen we er na een tiental minuten voetballend weer onder uit en lijkt de 3-0 door Merijn de wedstrijd in het slot te gooien. De Zeeuwen krijgen echter een vrije trap op een gevaarlijke afstand en profiteren op een mooie manier van deze kans 1-3. Het lijkt weer een wedstrijd maar we zijn ook in de 2de helft veruit de bovenliggende partij met veel corners en goede kansen voorBrian en Quinten. We lopen echter ook nog risico. Brian en Quinten zijn beiden geblesseerd en we mogen alleen nog Wouter inbrengen. Die gaat er 20 minuten voor tijd als centrumverdediger in en bewijst dat hij ondanks zijn langdurige afwezigheid het voetballen nog niet verleerd heeft. Toch komt Terneuzen via een gevaarlijke uitval verrassend nog op 2-3 en lijkt er wellicht een domper te wachten. Dat onverdiende lot blijft de C1 echter bespaard want na een corner van Stef is een verdediger van Terneuzen zo vriendelijk de bal met zijn hand achter zijn eigen  keeper te deponeren 2-4 en nu wel op slot! Complimenten van de leiding voor onze goed meevoetballende en hardwerkende gastspelers. Deze keer met drie punten en beter gemutst met chauffeur Jos in de bus naar Made terug waar we nog net op tijd zijn om de winnende B1 treffer van Remco te zien.                                           Ook klasse jongens!!!