Madese Boys JO13-2

D-pupillen zaterdag, D2, 3e klasse D41

23 november 2013 11:15

SAB D1-Madese Boys D1

Zaterdag na een goeie trainingsweek gaat de reis vol goede moed richting Breda om eens te zien of we een goeie wedstrijd op de mat kunnen leggen.

Een voetbalwijsheid is je speelt zoals je traint, dus wat dat betreft zou het goed moeten komen, donderdag was de inzet namelijk “prima” te noemen!!

De eerste tegenvaller die ons team te verwerken kregen was dat onze keeper niet mee kon spelen vanwege een aanhoudende blessure, Jordi kruipt deze wedstrijd eerste helft onder de lat.

De eerste tien minuten van de wedstrijd lieten de boys ook zien dat ze de wedstrijd onder controle hadden, na een afgekeurd doelpunt (buitenspel??) kregen onze spelers net zo als vorige week te maken met een mentale slag waarna de wedstrijd uit handen gingen geven.

Op een of andere manier kregen de spelers het niet voor elkaar om de problemen voetballend op te lossen.  De scheidsrechter was deze keer niet de bepalende factor te noemen, die man deed het namelijk uitstekend. Waarom het dan ook gebeurde zoals het gisteren gebeurde kan ik niet zeggen.

De kwaliteiten van het team zijn er, dat is dit seizoen al vaker gezien en ook het begin van deze wedstrijd. Afijn de eerste helft scoort SAB 2x, de eerste goal valt aan het einde van de eerste helft in de 28e minuut, de tweede goal valt ruim in de extra speeltijd van de eerste helft.

De tweede helft waarin opvalt dat onze midmid (de gehele wedstrijd al) ontzettend wordt afgeschermd door een speler van SAB, die speler heeft duidelijk de opdracht gekregen om ervoor te zorgen dat hij niet in het spel kan komen en zit constant aan hem vastgekleefd. toch speelt made een betere tweede helft, SAB komt niet meer gevaarlijk voor het doel waar nu Jermo positie heeft genomen en de wedstrijd speelt zich voornamelijk af op het middenveld met enkele uitbraken naar de goal van SAB. echt gevaarlijk doordrukken kanmadese boys niet en SAB al helemaal niet meer door goed werken van Rick en Jeroen, die als een stofzuigend duo alles af weten te slaan wat maar enigszins in de buurt komt van het 16 meter gebied.

De laatste fase van de wedstrijd liet made zien dat ze het echt wel in hun mars hebben en werd er wel snel gereageerd met vrije trappen, ingooien en akties maken. Natuurlijk komt deze opleving te laat en gaat Madese Boys vandaag met 2-0 onderuit tegen een matig spelend SAB.

Jongens, deze wedstrijd een afgekeurd doelpunt wat de 0-1 had moeten zijn, een vrije trap op de lat, en in de tweede helft een paar kansen op doelpunten is het uiteindelijk SAB die met de winst ging lopen. SAB bezat deze wedstrijd over een gezonde dosis inzet waardoor ze de wedstrijd wonnen. Volgende week een bekerwedstrijd tegen Boeimeer, daarna nog een competitiewedstrijd tegen TSC en dan is het alweer op naar de voorjaarscompetie.