MOC'17 C1

C-junioren zaterdag, C1, Hoofdklasse F

16 november 2013 12:30

Nimwegen, T.P. van

Na  twee mislukte Zeeuwse expedities  wachtte vandaag de confrontatie met de nog ongeslagen koploper MOC. Helaas met nog steeds dezelfde drie langdurige blessuregevallen en deze maal aangevuld met Grish en Thymo die al een wedstrijd in de benen hadden en Robin.

Een fel startend MOC laat zien waarom ze bovenaan de ranglijst staan. Met veel snelheid, loopvermogen en lengte dwingen ze de eerste kansen af. Made komt langzaam ook in haar spel maar moet na weer een gevaarlijke corner de 0-1 incasseren in de 25ste minuut net als we denken gelijkwaardig mee te kunnen voetballen. Gelukkig heeft Made haar antwoord binnen twee minuten al weer op het scorebord staan. Het is de sterk spelende Brian die na goed voorbereidend werk van Aaron afrond. De rust volgt met de 1-1 en hiermee mogen we gezien de kansenverhouding erg blij zijn.

De 2de helft begint na 30 seconden met goed handelend optreden van onze keeper Sebastiaan maar daarna ontspint zich een boeiend voetbalgevecht waarbij het stevige spel op en neer golft. Dan belandt een bal keihard op de onderkant van de lat en daarna op de stip vanwege een ongelukkige  botsing van twee spelers. Gelukkig beschikken wij over een erkende penaltykiller die zijn naam ook deze keer weer waarmaakt  en de strafschop klemvast pakt. Made put moed uit deze actie en krijgt  via Aaron een goede kans. Beide partijen zoeken een 2de goal maar Madese Boys lijkt deze helft iets gretiger hetgeen ook tot uitdrukking komt door een 2de goal van Brian na goed werk van Merijn. Met nog 5 minuten op de klok lijkt het eerste verlies van MOC aanstaande maar helaas valt er in de hectische slotminuten toch nog een tegendoelpunt… .

Jammer dat we de 3 punten niet over de streep konden trekken maar na afloop overheerst er zeker tevredenheid over de geleverde teamprestatie en 2-2 is een mooie en terechte uitslag  van deze topper. We hopen tot slot nog dat de blessure van een van de MOC spelers mee zal vallen en wensen hem beterschap.