C-junioren zaterdag, C1, Hoofdklasse F

2 november 2013 12:45

Kerckhoven, A.P. van

Zonder punten terug uit Hulst.

Goedgemutst en vol vertrouwen toog de C1 met de bus richting het verre Hulst waar tegenstander HVV wachtte die tot vandaag voorlaatste was. Misschien was er toch onbewust sprake van onderschatting vooraf en verklaarde dat de 3-1 achterstand in de rust. Nochtans was de eerste kans na  éénminuut al voor Stef die alleen voor de keeper verscheen ookBrian en Quinten hadden nog een goede kans maar alleen Aaron slaagde er direct na de vroege 1-0 van HVV in om een doelpunt te scoren. HVV wist er dankzij hun snellevoorwaartsen echter nog twee te scoren. In de rust welhaast een terugkerend ritueel van de coach die zijn spelers scherper de 2de helft  moet laten spelen.            Madese Boys begint, met gastspeler Jop deze maal, inderdaad beter aan de 2de helft,heeft de overhand en weet door Aaron op 2-3 te komen, dan een bal op de kruising van Jovano maar het doelpunt valt aan de andere kant door de sterke spits van HVV. De 2-4 betekent de nederlaag en hoewel MB nog aandringt en 1 op 1 speelt isde 5-2 een paar keer dichterbij dan de 3-4. Die komt uiteindelijk door Tom Kooiman, in de laatste minuut, toch nogop het scorebord. In ieder geval onnodig maar niet onverdiend verlies tegen een ploeg die meer en meer in zichzelf ging geloven en de bereidheid had om de duels perse te willen winnen. De zoveelste les voor de C1 dat er deze competitie weinig cadeau wordt gedaan en dat je als team keihard moet werken om punten te pakken. Volgende week alweer een verre reis naar het hooggeklasseerde Middelburg. Hopelijk duurt de terugreis voor de trouwe supporters dan wat minder lang!!!