3'
3'

2 oktober 2013 19:15

Harry van Bakel

Na de 8-1 bekeroverwinning door RBC C1 in Roosendaal zal een combinatie-elftal van C1 en C2 ongetwijfeld met veel vertrouwen richting Made zijn afgereisd om 3 helften van 25 minuten tegen een wederom gemankeerde C1 (Wouter en Mike) te spelen. Ze kwamen echter van een koude Madese kermis thuis!

In het eerste bedrijf lieten de voornamelijk 1ste jaars van RBC zien dat ze heel aardig kunnen combineren en ze kwamen zowaar op voorsprong middels een afstandschot maar dat was toch een van de weinige wapenfeiten die RBC kon noteren. Onze jongens legden in deze 25 minuten regelmatig aardig voetbal op het veld en wisten door Aaron op 1-1 te komen.

Vanaf de 2de helft was al snel duidelijk dat onze C1 fysiek veel sterker was maar helaas veelal uitblonk in het missen van veel kansen. Alleen Quinten in 2 keer wist het krachtsverschil uit te drukken 2-1.

De 3de helft was voor de spelers en supporters van Made genieten en duurde ongetwijfeld voor RBC erg lang. Een regen van kansen leverde nog een doelpunten op van Merijn, wederom Aaron en Quinten, Stef en Tom K.

Bedankt  invallers Job, Tom en Robin die prima mee konden voetballen in deze lekkere wedstrijd.

Weer een prima opsteker voor deze groeiende ploeg die aanstaande zaterdag haar ongeslagen competitie-status mag verdedigen tegen Internos om 12:30 uur op het hoofdveld.