C-junioren, C1, Groep 1 07

12 oktober 2013 12:30

Koek, S.

Bekeravontuur C1 voorbij.

Onder een heerlijk herfstzonnetje mocht de C1 voor hun laatste bekerwedstrijd aantreden tegen Alliance. Een wedstrijd om “des keizers baard” want beide ploegen waren al uitgeschakeld.

Een mooie gelegenheid om bij afwezigheid van een 4 tal basisspelers (Wouter, Rick, Mike en Aaron) de selectie aan te vullen met Jelle, Tom V., Robin en Max van de C2.    In een experimentele opstelling mocht deze ploeg proberen te winnen. De eerste helft oogde echter onwennig. Het 1 op 1 spel resulteerde slechts in wat kansjes voor Brian, Quinten en Jovano maar de tegenstander stelde daar zeker een handvol 100% kansen tegenover waaruitze slechts één keer scoorden. Madese Boys wist de ruimte die er zeker was onvoldoende te benutten.  De 2de helft was een stuk vermakelijker en begon metJovano die gelijk na de aftrap een cadeautje  mocht uitpakken 1-1. Sebastian kwam enkele centimeters te kort bij een vrije trap 1-2. Nog steeds weinig lijn in het spel bij onze boys ondanks dat de gastspelers het zeker niet slecht doen. De bezoekers komen na een goed uitgevoerde aanval zelfs op 1-3 voordat de C1 de schouders recht en aanzet voor een inhaalrace. Brian legt goed af en Merijn schiet hem stijf in de bovenhoek, Tom V. geeft wederom een prima pass en Stef tikt de 3-3 in. De koek is zelfs nog niet op want Stef maakt  na prima werk van Jovano met wederom een intikker de 4-3.Alliance heeft echter het laatste woord want kort voor tijdmaakt het de gelijkmaker, eindstand 4-4.                                                                                                                               Volgende week thuis voor de competitie tegen het tot nu toe verrassende Rijen.