Madese Boys E1 behaalt zijn eerste 3 punten in een boeiende leuke wedstrijd

Madese Boys JO11-1

E-pupillen zaterdag, E1, Hoofdklasse E

5 oktober 2013 9:00

Om 7.50 uur werd er al verzamelt op de Schietberg om zo tegen 8.00 uur richting VVR, Rijsbergen te vertrekken. Iedereen was aanwezig en ook waren er weer veel ouders die mee gingen om onze mannen aan te moedigen.

In de eerste helft begonnen we met Milan op doel, ja, hij is op dreef als keeper, met Bart,Stef de Wijs en Glenn achterin, Noud, Jop en Stef in de voorhoede en met Marnik en Pepijn als eerste in de wissel. Al meteen vanaf minuut een kregen we wat kansjes om de score te openen, Noud, Stef van Oirschot en Jop, zagen hun inzet net naast gaan, gelukkig hadden wij Milan op doel en die wist de kansjes die VVR kreeg goed tegen te houden. Af en toe waren we wat slordig in de passing en hadden we geluk dat VVR slordig met de kansjes om ging. Na een kwartiertje spelen, begon Madese Boys steeds sterker te worden en het was dan ook in de 18e minuut raak, Noud ging goed door over de linkerkant en scoorde fraai de 0-1, iedereen was terecht blij. Er volgde nog een paar mooie aanvallen en zowel Pepijn als Stef zagen hun schot net voor langs gaan en de mee opgekomen Bart, zag zijn kopbal uit 2 hoekschoppen net naast gaan.

Met een 0-1 stand gingen we de rust in en werd er mn gehamerd op het harder inpassen, het goed overnemen van elkaars man in de achterhoede en op tempo een man durven uit te spelen. In de tweede helft was het dan ook een genot om onze jongens te zien voetballen. Milan hield de nul, Bart, Glenn en Marnik verdedigde echt perfect en VVR kwam er niet aan te pas. Er werden vele kansen gecreëerd en het was uiteindelijk Pepijn die in de 19e minuut, uit een fraai genomen vrije trap van een meter of 20, de 0-2 inschoot.  Daarna begonnen de jongens goed  te combineren, zowel Jop,Noud als Stef van Oirschot werden gevaarlijk voorin, Stef de Wijs zag zijn schot op de paal belanden en er werd veel meer gestreden om de bal. Pepijn maakte zijn tweede van de wedstrijd na goed door gaan op de linksback van VVR, hij veroverde de bal en schoot de bal binnen: 0-3.  En het was nog niet genoeg, de ene aanval was nog mooier dan de andere en Milan had niet veel meer te doen. Tot slot was het Stef van Oirschot, die Pepijn op de linkerkant wist te bereiken, hij zag dat de keeper niet helemaal goed stond en Pepijn legde mooi de bal achter de keeper in de verre hoek: 0-4.

Dit was tevens de eindstand, maar vandaag stond er een goed E1 op het veld, dat voor elkaar wil vechten, inzet laat zien  en heel veel plezier uitstraalde op het veld, jongens  jullie mogen trots zijn op jullie prestatie!