21 september 2013 12:30

Nuij, S.L.E.

100% score C1

Onder ideale voetbalomstandigheden mocht de C1 aantreden tegen de selectie van Beek Vooruit waarmee een aantal spelers nog een sportief appeltje te schillen hadden.

Beek Vooruit was echter de ploeg die sterk aanvallend startte met 4 voorwaartsen waardoor de verdediging moeite had om goed op te bouwen en de bal bij onze spitsen te krijgen. Dit resulteerde in een aantal kansjes voor de tegenstander die de bal een aantal malen op de goal af mocht vuren. Goed doorzetten van Merijn levert echter na een klutsschot een echte spitsengoal van Brian op. Op dat moment zeker tegen de verhouding in!

Na het doelpunt kort voor de thee kwam er wat meer rust in het spel van MB hetgeen nog resulteerde in een schot op de lat van Jovano.

In de tweede helft gelukkig een beter acterende ploeg die behoudens een geweldige reflex van Sebastiaan die daarmee de 1-1 voorkwam, nauwelijks nog in de problemen kwam in deze sportieve wedstrijd. De 2-0 komt van de voet van Merijn die terwijl zijn tegenstanders als kegels op de grond lagen de bal na een mooie solo in het vijandelijke doel kegelde. Als wederom Merijn koelbloedig een fout in de verdediging afstraft maken de toeschouwers zich op voor een toetje dat ook komt door een doelpunt van Tom K (die getuige zijn 3de doelpunt van de dag als hersteld mag worden beschouwd) en wederom Brian die goed voorbereidend werk van Job netjes afwerkt. Het voetbal is tot nu toe nog steeds niet bepaald oogstrelend te noemen, maar het resultaat mag er zeker wezen. Succes volgende week in de kraker tegenDongen…..