Unitas'30 E1

E-pupillen zaterdag, E1, Hoofdklasse E

16 september 2013 18:45

Madese Boys verliest maar net van Unitas 30

Op maandagavond werd er geprobeerd om rond 19.00 uur met de competitiewedstrijd te starten thuis, tegen Unitas 30 E1. Maar de regen en onweer , zorgde ervoor dat we na 5 minuten voetballen al van het veld moesten om vervolgens na een kwartiertje wachten, aan de wedstrijd te kunnen starten. In de 6e minuut was het Unitas dat de score openden, ondanks het goede keepen van Milan. De bal was erg glad en nat, waardoor deze toch nog het doel in hobbelde, maar binnen 5 minuten werd de stand alweer gelijk getrokken, door een goed genomen penalty door Stef van Oorschot. ER kwamen nog een aantal mooie aanvallen , maar zowel, Noud, Pepijn, Staf als Jop, zagen de bal niet in het doel verdwijnen. Uiteindelijk was het Stef van Oorschot die na een goede aanval, goed door liep op de keeper, Jop speelde de bal op de keeper, deze liet de bal los en Stef reageerde alert en maakte zijn tweede van de avond: 2-1. Met deze stand gingen we de kleedkamer in.

In de tweede helft hetzelfde beeld, het spel ging op en neer, maar Unitas maakt na wat rommelig uitverdedigen de gelijkmaker : 2-2. Maar we bleven er in geloven en kregen een aantal kansjes om te scoren, net zoals Unitas 30. Milan keepte een puike wedstrijd en had zelfs een paar mooie reddingen met een snoekduik.... Uiteindelijk was het dan toch Unitas dat in het laatste kwartier de bal beter in de ploeg wist te houden en meer rust aan de bal had, wat tot een 3e en 4e doelpunt resulteerde. Bart zag zijn kopbal nog op de paal belanden en ook Stef de Wijs had geen geluk met zijn schot op de lat, Pepijn schoot ook nog 2x net naast en de altijd hard werkende Noud, had ook geen geluk vanavond. Maar met 2-4 verliezen waar we 2 jaar gelden in de F nog met cijfers ruim in de dubbel van ze verloren , geeft aan dat we stappen aan het maken zijn. Komend weekend een keertje vrij en dan gaan we ons voorbereiden voor de wedstrijd tegen de Baronie, altijd leuk.