TSC D3

D-pupillen zaterdag, D2, 3e klasse D41

14 september 2013 11:00

Madese Boys D2-TSC D3.

14-9-2013 de eerste competitiewedstrijd gaat van start in de 3eklasse, de voorbereiding tot dusver is goed te noemen. Er is tot nu toe niet verloren met de diverse vriendschappelijke en bekerwedstrijden.

De grasmat is door de vele regen afgelopen nacht lekker nat dus prima bespeelbaar.

De jongens van de D2 zijn goed gemotiveerd vandaag dat is een duidelijk gegeven.

Werd er vorige week ongeconcentreerd getraind dat was deze week zeker anders. Donderdag prima gewerkt aan de opbouw vanuit de keeper en vrijdagavond een lekker ontspannen gezellige maar toch serieuze training afgewerkt. Duidelijk is dus wat mij betreft dat je ook lol kan hebben tijdens een lekkere training en dat het niet hoeft uit te draaien op een “bende”.

De scheids geeft het startsignaal om 11:00 en meteen zet Made goed druk en weet al vrij snel de bal te onderscheppen waarna de eerste aanval kan beginnen, dit volgt niet snel tot een doelpunt maar de toon is wel gezet.

Made speelt verzorgder als vorige week en de passes komen nu beter tot hun recht. Toch duurt het vrij lang voordat het eerste doelpunt valt, gelukkig wordt de ene uitbraak van TSC kranig tegengehouden door keeper Daan.

De score wordt geopend door Bryan vanuit een rebound in de 8e minuut 1-0.

Vier minuten later scoort Sven een mooi doelpunt (2-0) na aangeven van Bryan die goed aan het strooien is met voorzetten met zijn linker been.

In de 14e minuut is het Mike die het net vind na weer een voorzet van Bryan.

Het gaat dus aardig snel met de doelpunten want niet lang daarna is het weer Mike die de keeper passeert, dit keer nadat hij de bal krijgt aangespeeld van Tim.

Made krijgt de rest van de eerste helft nog wat kansen waaronder een snoeihard schot op de paal maar kan niet meer doordrukken qua doelpunten. Ook is te zien dat het spel ietwat rommeliger wordt van onze D2.

Na een kort praatje in het kleedlokaal waar verteld wordt dat nog niet duidelijk is of het “betere team” vandaag ook echt zeker gaat winnen keren we terug naar het D veld.

Made trapt de tweede helft af en al in de 31e minuut is het TSC die verrassend scoort 4-1. Zijn we weer wakker jongens!

Jermo voetbalt prima op linkshalf  en pikt een mooi doelpunt mee al een minuutje na de tegentreffer 5-1.

de teller gaat naar 6-1 doordat Mike wederom scoort. Mike speelt overigens vandaag een goede wedstrijd als spits, volledig in dienst van het elftal.

Gallery play krijgen we te zien in de 42e minuut, Mike geeft een mooi hakkie in het strafschopgebied en Kevin knalt hem hard in tegen de touwen 7-1. Sven wordt in de 46e minuut door Tim gestuurd en rond degelijk af, 8-1.  TSC maakt een doelpunt 8-2 en Kevin besluit de eindstand te bepalen na een mooie passeer aktie in de 51e minuut op 9-2.

Jongens, duidelijk vandaag wie de sterkste was. Ook duidelijk dat er deze week veel beter en geconcentreerder gewerkt was tijdens de trainingen wat resulteerde in een prima wedstrijd met maar enkele mindere momenten, CHAPPEAU!!