Madese Boys JO11-1

E-pupillen zaterdag, E1, Hoofdklasse E

14 september 2013 8:30

Madese Boys laat een helft goed voetbal zien

Vanochtend vroeg mochten we al op pad naar Prinsenbeek, waar we om 8.30 uur de aftrap op het kunstgras tegen de E1 van Beek Vooruit hadden. Met Stef van Oirschot op doel begonnen we aan de eerste helft in de stromende regen,. In de 3e minuut was het beek Vooruit dat na niet goed ingrijpen in de achterhoede, vrij simpel de 1-0 mocht maken. Maar Madese Boys begon vanuit de achterhoede goed op te bouwen en binnen 5 minuten stond de gelijkmaker al op het scorebord: 1-1.  Bart speelde Stef goed in die vervolgens Pepijn op links de bal gaf en deze achter de keeper van Beek Vooruit wist te plaatsen.  En de mannen gingen door met goed combineren en zowel Noud, Stef als Jop kregen kansjes om te scoren.  In de 10e minuut was het dan wel raak, uit een goed genomen hoekschop wist Bart heel fraai de bal in te koppen: 1-2 voor Madese Boys. In het volgende kwartier was Madese Boys de betere ploeg op het veld er werd goed opgebouwd en de bal lieten we goed rond gaan. Zowel Noud als Stef kwamen 1op 1 op de keeper, maar wisten helaas niet te scoren. Uit een counter wist Beek Vooruit de gelijkmaker te maken.  Maar we bleven goed door gaan en het was Noud die de bal goed breed legde op Pepijn, die net voor de rust de 2-3 scoorde, wat eenhelf zeg…………genieten……..